Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Görevlerin yeri karışmış galiba, ters gösteriyor gibi geldi. Benim anladığım 100 TL ve üstü harcamanda 55 TL verecek. Yani şu versiyonu alırsan 55 TL verecek sanırım:
Net bir bilgi almak için Tosla desteğe yazabilirsin.
The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition ürününü satın al | Xbox
Efsanevi kiralık canavar avcısı Rivialı Geralt rolüne bürünün. Savaştan harap olmuş, dört bir yanı canavarlarla kaplı bir kıta, keşfedilmek üzere sizi bekliyor. Sıradaki sözleşmenizse, dünyayı yeniden şekillendirebilecek güçte bir canlı silahı, Kehanetin Çocuğu Ciri'yi bulmak.
www.xbox.com
Görevlerin yeri karışmış galiba, ters gösteriyor gibi geldi. Benim anladığım 100 TL ve üstü harcamanda 55 TL verecek. Yani şu versiyonu alırsan 55 TL verecek sanırım:
Net bir bilgi almak için Tosla desteğe yazabilirsin.
The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition ürününü satın al | Xbox
Efsanevi kiralık canavar avcısı Rivialı Geralt rolüne bürünün. Savaştan harap olmuş, dört bir yanı canavarlarla kaplı bir kıta, keşfedilmek üzere sizi bekliyor. Sıradaki sözleşmenizse, dünyayı yeniden şekillendirebilecek güçte bir canlı silahı, Kehanetin Çocuğu Ciri'yi bulmak.
www.xbox.com
Net bir bilgi almak için Tosla desteğe yazabilirsin.The Witcher 3: Wild Hunt – Complete Edition ürününü satın al | Xbox
Efsanevi kiralık canavar avcısı Rivialı Geralt rolüne bürünün. Savaştan harap olmuş, dört bir yanı canavarlarla kaplı bir kıta, keşfedilmek üzere sizi bekliyor. Sıradaki sözleşmenizse, dünyayı yeniden şekillendirebilecek güçte bir canlı silahı, Kehanetin Çocuğu Ciri'yi bulmak.www.xbox.com
Destege yazdim boyle dedi iki defa harcama yapmam lazim sanirim sacmalik.
Dosya Ekleri
@Schale Benim anladığım: İlk görevi yapınca 5 TL, ikincisini yapınca 55 TL verecek. Siz ilk görevi yapmışsınız zaten.
Müşteri temsilcisi mi size bunu dedi yoksa bir bot mesajı mı bu?
Uzun zamandie Tosla kullanmadim bilmiyorum canli destek mesajı.
@Schale Profil>Destek Merkezi>Kampanyalar>Soruna bir cevap bulamadın mı?
Bu butona tıklamayı dener misin?
Eki Görüntüle 17947
Oluyor dedi bana tek seferde iyi bari Witcher 3 60'a geliyor
Dosya Ekleri
@Schale Tamamdır, eğer gelmezse tekrardan destek ile iletişime geçin. Muhtemelen gelecektir, görevlerin yeri karışmış ilk görselde.
Aldım oyunu anında geldi para süper olay ya.
Hayırlı olsun, iyi eğlenceler dilerim!
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-