Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven 9
Uzman
Zaten kendi ağızınızla cevap verilmiş. Ama illa cevap arıyorsanız, hayır sorun değil.Laptopun kasasının olduğu yere 1-2 damla su döküldü, 1 damla falan da touchpadin kenarına geldi. Laptopta herhangi bir sorun yok, touchpad çalışıyor. Sorun olur mu?
ratak4235 2
Yetkin
Hocam illa anlık sorun olacak değil ya, sonradan bir sorun olur mu onu kastetmiştim.Zaten kendi ağızınızla cevap verilmiş. Ama illa cevap arıyorsanız, hayır sorun değil.
RamKokusuSeven 9
Uzman
Sonrasında da sorun olmaz.Hocam illa anlık sorun olacak değil ya, sonradan bir sorun olur mu onu kastetmiştim.
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 12
Üstün
- Makaleler
- 19
Benim laptopa kedim isedi 3 yıldır çalışıyor (temizledim tabikide hem iç hem dış, içini anakarti bozmamak için çok temizleyememistim ama geçen sene full temizledim)Laptopun kasasının olduğu yere 1-2 damla su döküldü, 1 damla falan da touchpadin kenarına geldi. Laptopta herhangi bir sorun yok, touchpad çalışıyor. Sorun olur mu?
ratak4235 2
Yetkin
1 damla falandı hocam, en fazla 2 damla.gerçekten 1 damla ise iyice kuruladiginiz takdirde hiçbirseycik olmaz,
Argo 42
Başarılı
Çalışıyorsa devam.Laptopun kasasının olduğu yere 1-2 damla su döküldü, 1 damla falan da touchpadin kenarına geldi. Laptopta herhangi bir sorun yok, touchpad çalışıyor. Sorun olur mu?