Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven 9
Uzman
Zaten kendi ağızınızla cevap verilmiş. Ama illa cevap arıyorsanız, hayır sorun değil.Laptopun kasasının olduğu yere 1-2 damla su döküldü, 1 damla falan da touchpadin kenarına geldi. Laptopta herhangi bir sorun yok, touchpad çalışıyor. Sorun olur mu?
ratak4235 3
Yetkin
Hocam illa anlık sorun olacak değil ya, sonradan bir sorun olur mu onu kastetmiştim.Zaten kendi ağızınızla cevap verilmiş. Ama illa cevap arıyorsanız, hayır sorun değil.
RamKokusuSeven 9
Uzman
Sonrasında da sorun olmaz.Hocam illa anlık sorun olacak değil ya, sonradan bir sorun olur mu onu kastetmiştim.
Ord.Prof.Dr Erdal Kömürcü 12
Üstün
- Makaleler
- 19
Benim laptopa kedim isedi 3 yıldır çalışıyor (temizledim tabikide hem iç hem dış, içini anakarti bozmamak için çok temizleyememistim ama geçen sene full temizledim)Laptopun kasasının olduğu yere 1-2 damla su döküldü, 1 damla falan da touchpadin kenarına geldi. Laptopta herhangi bir sorun yok, touchpad çalışıyor. Sorun olur mu?
ratak4235 3
Yetkin
1 damla falandı hocam, en fazla 2 damla.gerçekten 1 damla ise iyice kuruladiginiz takdirde hiçbirseycik olmaz,
Argo 43
Başarılı
Çalışıyorsa devam.Laptopun kasasının olduğu yere 1-2 damla su döküldü, 1 damla falan da touchpadin kenarına geldi. Laptopta herhangi bir sorun yok, touchpad çalışıyor. Sorun olur mu?
Öküz 35
Başarılı
Suyun oradan direkt içeri sızması zor saf su ise ve hemen peçeteyle falan aldıysan sıkıntı olmaz. Sıkıntnı su döküldükten sonra laptop eğilir bükülürse damlaya yol verirsen olabilir. Tabi aklı olan da böyle bir şey yapmaz.
- Makaleler
- 3
Hangi kenarına geldi? Yapısı nasıl? İçine göçen butonluysa buton kısmına gelmediği sürece bir şey olmaz. Artık nasıl üretiyorlarsa kasa ile bütünleşik oluyor touchpad'ler. Butondan içeri girdise butonu bastırırken peçete falan sokup alabildiğiniz kadarını alın.