Torukojin Kaneki
Başarılı
Mousepad yıkadım bir şey olur mu? Scarcow'un videosundaki gibi yaptım, toz deterjan döktüm. Şimdi parlıyor arasında mı kaldı? Ne yapmalıyım? Korkuyorum.
Yıkıyım mı yani hocam?Bir şey olmaz baştan düzgünce durula, havluyla ıslaklığını alıp güneş görmeyen yerde kurumaya bırak.
Korktum bir kısmını biraz daha yıkadım. Bazı yerleri kurumuş normal duruyor şuanlık.Mouspadlere öyle kolay bir şey olmaz, hemen korkmayın. Kuruduğunda eskisi gibi olacaktır.
Deterjan temizlediğindede parlaklık etkisi verir zaten iyice temizlediyseniz gerek yoktur bir daha temizlemenize.
Beyaz lekeler görüyorsan yıka baştan, yoksa kurusun.
Beyaz parlaklıklar vardı. Leke yoktu. Leke dediğiniz normal kullanım lekesi mi yıkarken mi?Beyaz lekeler görüyorsan yıka baştan, yoksa kurusun.
Köpüğün lekelerinden bahsettim. İyi durulanmadıysa üstünde kalan deterjan kurur ve beyaz leke olur. Kuruduktan sonra daha iyi anlarsınız leke var mı yok mu.Beyaz parlaklıklar vardı. Leke yoktu. Leke dediğiniz normal kullanım lekesi mi yıkarken mi?
Kuruduktan sonra lekeleri yıkayınca geçer mi?Köpüğün lekelerinden bahsettim. İyi durulanmadıysa üstünde kalan deterjan kurur ve beyaz leke olur. Kuruduktan sonra daha iyi anlarsınız leke var mı yok mu.
Hocam iyice durulayın, kurutun. Sonrasına bakarız. Saç kurutma makinesiyle daha hızlı kurur. Ama çok yakın tutmayın.