Detaylar
Kim cevapladı?Bu IP adresini sen mi sansürledin? Kendin hiç elle IP ataması yaptın mı? Manuel IP atayarak denedin mi?
Merhaba, aynı routera sahibim, bridge modda hiç kullanmadımç iki modemi nasıl bağladınız lan kablosu ile mi?
Kablo ile bağladım. Normalde modem router moddayken 100 bloktan IP alıyor ve internete giriyor. Bridge modda TP-Link router bağladığım zaman router 10 bloktan IP alıyor ve internete girmiyor.
Bu IP adresini sen mi sansürledin? Kendin hiç elle IP ataması yaptın mı? Manuel IP atayarak denedin mi?
IP ben sansürledim. Modemin router modda aldığı IP manuel olarak verdim ama işre yaramadı. DNS de verdim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı DOCSIS modemler Bridge moduna girmiyordu, girse de IP vermiyordu. Burada benzer bir durum var mı yok mu bilmiyorum ama DNS dahil full manuel IP deneyin.
Bazı DOCSIS modemler bridge moduna girmiyordu, girse de IP vermiyordu. Burada benzer bir durum var mı yok mu bilmiyorum ama DNS dahil Full manuel IP deneyin.
Hocam manuel IP ne vermeliyim peki. Statik IP satın almadım.
Statik IP almanıza gerek yok. Bridge moduna aldığınız cihazın IP adresini vermeyi deneyin.
Statik IP almanıza gerek yok. Bridge moduna aldığınız cihazın IP adresini vermeyi deneyin.
Router ISS verdiği IP alması gerekmiyor mu modem bridge modda IP almıyor çünkü.
Kablonet bir modem ile bu özelliği en son denediğimide sene 2009 falandı. Router'ın ISP'nin verdiği IP'yi alabileceğini sanmıyorum. Öyle olsa DOCSIS aradan komple çıkardı diye düşünüyorum. Yanılıyor da olabilirim.
Kablonet bir modem ile bu özelliği en son denediğimide sene 2009 falandı. Router'ın ISP'nin verdiği IP'yi alabileceğini sanmıyorum. Öyle olsa DOCSIS aradan komple çıkardı diye düşünüyorum. Yanılıyor da olabilirim.
Dediğiniz gibi denedim olmadı araştırdığım kadarıyla ISS verdiği IP alması gerek aslında alıyor ama internete çıkmıyor.
Kablonet bridge modunda kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-