Merhaba, modemde wan girişi var ise ve tr069 sistemi aktifse TR069ACS uygulaması ile işlem yapabilirsiniz.
TR069 sistemi var ama "config.json" dosyasını incelediğimde "HAS_TR069": true, olarak gözüküyor nasıl yapabilirim birde bu modem normal modemlerden farklı LTE Router modem olarak geçiyor o nedenle sizlerden yardım istedim

TR069 sistemi var ama "config.json" dosyasını incelediğimde "HAS_TR069": true, olarak gözüküyor nasıl yapabilirim birde bu modem normal modemlerden farklı LTE Router modem olarak geçiyor o nedenle sizlerden yardım istedim

Merhaba, modeminiz sim kartı ile çalışan bir modemdir 4g bağlantısı sağladığı için LTE yazmaktadır. router özelliğine arayüzden geçiş yapabilirseniz bilgisayarınızın internet kablosunu belirlediğiniz ethernet portuna takarak TR069 sistemi aktifse Release TR069ACS v1.1.0 · ods-code/tr069acs uygulamamızın güncel sürümü ile işlem yapmanızı öneririz.

anlatım videosundaki yönergeleri takip ederek işlem yapabilirsiniz.

Bazı durumlarda uygulamaya modem bağlantısı gelmiyor bu yüzden modemi sıfırlamak gerekebiliyor uygulama içerisinde pppoe bilgilerinizi öğrendikten ve not aldıktan sonra modemi sıfırlayarak denemenizi öneririm.

Kolay gelsin, bende de aynı modemden var. Herhangi bir gelişme oldu mu acaba?

Peki bu yaptığın program Archer C5v modem için çalışıyor mu? Denedim çalıştı fakat root şifresi verdiği halde root giremiyorum.
Bende Techolay_VC220_Root_Tool_v7 programı çalışmadı niyeyse. config.bin dosyası açılamadı diyordu sizde nasıl oldu?

Kolay gelsin, bende de aynı modemden var. Herhangi bir gelişme oldu mu acaba?

Bende Techolay_VC220_Root_Tool_v7 programı çalışmadı niyeyse. config.bin dosyası açılamadı diyordu sizde nasıl oldu?
Merhaba cihaza güncelleme gelmişse config açmak için kullandığımız key değişmiş olabilir bu yüzden hata veriyordur. Cihaz sürümü paylaşırmısınız.

Merhaba cihaza güncelleme gelmişse config açmak için kullandığımız key değişmiş olabilir bu yüzden hata veriyordur. Cihaz sürümü paylaşırmısınız.
1780309065801.webp

Hocam sizin yazmış olduğunuz toolu çalıştırmam için Çalışma Modu kısmından Kablosuz Ethernet Yönlendiricisine basmam lazım ancak o kısım kapalı admin kullanıcısı için ondan işlem yapılamıyor. Başlığı açan arkadaşta da Archer c5v olduğunu belirttiği için VC220-G3u modelinin yöntemini kendimde denemeye çalıştım belki işe yarar diye.

Bahsettiğim yöntem: Çözüldü: TP-Link VC220-G3u Root Yetkisi Elde Etme

Son düzenleme: