ygulmez

Çalışkan
Hocam 1. yöntemdeki link çalışıyor:

2. yöntem için yeniden yükleme yaptım:

Peki bu yaptığın program Archer C5v modem için çalışıyor mu? Denedim çalıştı fakat root şifresi verdiği halde root giremiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki bu yaptığın program Archer C5v modem için çalışıyor mu? Denedim çalıştı fakat root şifresi verdiği halde root giremiyorum.

root şifresini görmeniz iyi bir şey aslında fakat uygulama VC220-G3U modeli içindir büyük ihtimalle yapı farklılıkları var bu yüzden kullanıcıyı aktif etmiyor ve giriş yapamıyor olabilirsiniz ya da kullanıcı adı farklı olabilir o yüzden hata alıyor olabilirsiniz.

Eve geçtiğimde sonuçları paylaşacağım hocam, teşekkürler.

Uzaktan bağlantı ile gerekli kontrolleri sağlayıp yardımcı olmak isterim.

root şifresini görmeniz iyi bir şey aslında fakat uygulama VC220-G3U modeli içindir büyük ihtimalle yapı farklılıkları var bu yüzden kullanıcıyı aktif etmiyor ve giriş yapamıyor olabilirsiniz ya da kullanıcı adı farklı olabilir o yüzden hata alıyor olabilirsiniz.

Uzaktan bağlantı ile gerekli kontrolleri sağlayıp yardımcı olmak isterim.

Peki bu Archer C5v modem için bir program yapabilir misin?

Son düzenleme:
Tamamdır.

Programı Archer C5v modem için tasarladın mı?

@Ferdi Burak, Bu tp link archer c5v modem root erişimi için gelişmeler var mı ?

Maalesef ürün elimde yok fakat yeni bir ürün elime ulaştı öncelikle internet erişimi verip otomatik güncelleme almasını bekleyeceğim daha sonra root işlemlerini tekrar deneyeceğim işlemler biraz daha sürecek bunun için üzgünüm.

Maalesef ürün elimde yok fakat yeni bir ürün elime ulaştı öncelikle internet erişimi verip otomatik güncelleme almasını bekleyeceğim daha sonra root işlemlerini tekrar deneyeceğim işlemler biraz daha sürecek bunun için üzgünüm.
Sıkıntı yok bekleriz eğer program hazır olduğunda haber verirseniz sevinirim

@Ferdi Burak, peki modemin config dosyasını çözebilirmisin

Son düzenleme: