Merhaba, 20 m2 yani Wi-Fi çekim gibi sorunu bulunmayan küçük ofisimizde kabaca 3 kişi - 9 cihaz seviyesine çıktığımızda internet acayip kararsızlaşıyor. SOL 1.000 Mbps - TP-Link EX530v şeklinde bir konfigürasyonumuz var. Bazı günler 7 kişi 18-19 cihaz seviyesine çıkıyoruz ve ajans olduğumuz için sürekli download - upload durumu var. Bundan dolayı hedefimiz TP-Link ER706W cihazını alıp mevcut cihazın yerine konumlandırmak. Fakat araştırdığımda WAN kullanıcı bilgilerini bir şekilde çekebilmek için bu cihazlarda bir sorun var mı yok mu tam olarak göremedim.
1 - Sizce cihaz seçimim uygun mu?
2 - Kullandığımız bütün cihazlar Mac ve daily driver olarak kullanıyoruz dolayısıyla Linux yükleyip atraksiyonlara girmek gündelik işleri aksatacaktır. Dolayısıyla Keenetic Hopper herhangi bir cihaz ile bu sorunu kolayca halledebilir miyim diye düşünüyorum. Deneyen var mı? Sorun yaşar mıyım?
1 - Sizce cihaz seçimim uygun mu?
2 - Kullandığımız bütün cihazlar Mac ve daily driver olarak kullanıyoruz dolayısıyla Linux yükleyip atraksiyonlara girmek gündelik işleri aksatacaktır. Dolayısıyla Keenetic Hopper herhangi bir cihaz ile bu sorunu kolayca halledebilir miyim diye düşünüyorum. Deneyen var mı? Sorun yaşar mıyım?