Bunun yerine kesinlikle antenli olan hali tercih edilmeli. https://www.amazon.com.tr/TP-Link-UB500-Plus-Ayarlanabilir-Bluetooth/dp/B0DHJHMHFS

Şu nano olanları neden üretiyorlar anlamıyorum hele böyle gecikme olmaması gereken Bluetooth/Wi-Fi adaptör türlerinde.
Bizzat kendim kullanıyorum. Eğer “Bluetooth için uygun fiyatlı olsun, işimi görsün” diyorsanız gayet iyi bir seçenek. Ben Plus modelini kullanıyorum; hem Nano hem de Plus modellerini denedim ve Plus modeli Nano’ya göre kat kat daha iyi.

Kapsama alanı gerçekten başarılı. Sadece oda içinde değil, odadan çıkıp yaklaşık 3–5 metre daha uzaklaşsam bile bağlantı kopmadan devam ediyor. Evet, bir miktar gecikme (latency) var ama kapsama açısından Plus modeli oldukça tatmin edici.

Ben Sennheiser HD 450BT kullanıyorum. İleride daha üst modellere geçmeyi düşündüğüm için ses codec tarafında bu ürünü çok yeterli bulmuyorum. Bildiğim kadarıyla AAC desteği var, ancak ben daha gelişmiş codec’ler (örneğin aptX) sunan modellere geçmeyi planlıyorum.

Tabii bu tarz modellerin fiyatları da buna göre ciddi şekilde artıyor (yaklaşık 3.000 TL civarı). Bu yüzden fiyat/performans açısından bakarsak, bu model gerçekten oldukça başarılı.

Bende var bu. Kablosuz kulaklığı bağlamak için alacaklar varsa almasın derim. Gamepad için almıştım kulaklığı deneyince çok gecikme oluştu bende.Telefon/tablet gibi değil.
Hangi kulaklığı denemiştin? Muhtemelen o kulaklıkla alakalı bir durum olabilir. Telefonda yapmıyor olması bunu değiştirmiyor. Çünkü benim de böyle bir ürünüm var. Hatta anakartla gelen antenli de bile biraz gecikme yapıyor ama telefonda yapmıyor.

Ama denediğin birkaç kulaklıkta da aynı şeyi yapıyorsa ürünle ilgili bir sorun da olabilir.

Hangi kulaklığı denemiştin? Muhtemelen o kulaklıkla alakalı bir durum olabilir. Telefonda yapmıyor olması bunu değiştirmiyor. Çünkü benim de böyle bir ürünüm var. Hatta anakartla gelen antenli de bile biraz gecikme yapıyor ama telefonda yapmıyor.

Ama denediğin birkaç kulaklıkta da aynı şeyi yapıyorsa ürünle ilgili bir sorun da olabilir.

Samsung Galaxy Buds FE ile denedim.