odunq

Başarılı
Yakın zamanda sosyal medyada bir video gördüm. Trafikte bulanan kameraların türüne göre ne için kullanıldığı konusunda bilgi veriyordu. Yorumlarda bunlar yanlış diyenler olmuş fakat kimse doğrusunu paylaşmamış.

Kamera türlerine göre hangi alanda kullanıldığı konusunda bir bilgi var mı? Doğru şekilde paylaşabilecek varsa çoğu kişiye de yardımcı olabileceğini düşünüyorum.

Yakın zamanda sosyal medyada bir video gördüm. Trafikte bulanan kameraların türüne göre ne için kullanıldığı konusunda bilgi veriyordu. Yorumlarda bunlar yanlış diyenler olmuş fakat kimse doğrusunu paylaşmamış.

Kamera türlerine göre hangi alanda kullanıldığı konusunda bir bilgi var mı? Doğru şekilde paylaşabilecek varsa çoğu kişiye de yardımcı olabileceğini düşünüyorum.
Araba nedir? 360 bir kamera alıp anten gibi kullanılabilir.

Araba nedir? 360 bir kamera alıp anten gibi kullanılabilir.

Konu sahibi araç içerisinde veya araç dışarısında bulunan kameralardan bahsetmiyor, yol üzerinde yer alan, hız tespiti veyahut güvenlik için konumlandırılmış kameralardan bahsediyor.
Evet, yol üzerinde bulunan kameralardan bahsediyorum. Bazıları hiz tespiti bazilari plaka okuma içindir vb. açıklamalar yapilmis ama en doğrusunu merak ettim.