İlk hafta yanlışlıkla ön frene fazla basıp virajda yanladım hocam nasıl oldu hiç anlamadım ama bir anda drift atar gibi virajı aldım, nasıl kurtardığımı bende anlayamadım. Ondan sonra dersimi aldım tabii frenleme videoları vesaire izledim şu an daha temkinli fren yapıyorum.
Hocam lastiği değiştirmeli miyim? Motordu kasktı bayağı masraf oldu, orijinal lastik çok mu kötü?
Kötü bir lastik kesinlikle iyi bir lastik değil. Kurye değilsen değiştirmene çok gerek yok (bütçende kısıtlıymış) lastik kötünün iyisi denebilir. Bundan çok daha kötülerini gördüm hatta biniyorum .
İlk hafta yanlışlıkla ön frene fazla basıp virajda yanladım hocam nasıl oldu hiç anlamadım ama bir anda drift atar gibi virajı aldım, nasıl kurtardığımı bende anlayamadım. Ondan sonra dersimi aldım tabii frenleme videoları vesaire izledim şu an daha temkinli fren yapıyorum.
Hocam lastiği değiştirmeli miyim? Motordu kasktı bayağı masraf oldu, orijinal lastik çok mu kötü?
Arka freni de sıkıyor bunlar o yüzden motorun arkası öne doğru gelebilir fazla sıkınca. Lastiği değiştirin hint malı bir lastik var üstünde kimse beğenmiyor. Islak zeminde gram yol tutmaz bunlar.