CagdasMinik

Çalışkan
Merhaba, Sinerji'den tray işlem alınır mı? Diğer piyasaya göre biraz daha uygun fiyatlı. Ben de paranoya oldum acaba bu denesinler diye YouTuber'lara falan gönderdikleri işlemcilerimi gönderirler acaba falan diye.
Bana yardımcı olabilir misiniz?

Alınır sıkıntı olmaz bu forumda da tray işlemci alan bayağı arkadaş var. Ek olarak şunu da söylemek istiyorum YouTuber'lara gönderdikleri işlemciyi tekrar satışa koymazlar ama hadi koydular size gönderleseler ne olacak? Ürününüzde bir hata, sıkıntı olmadığı halde, ürününüzün kullanılmış olduğunu anlayamadığınız vaziyette bu durum sizi neden rahatsız ediyor ki? Kullanıldığı belli olan bir ürün ise zaten iade edersiniz.

Alınır sıkıntı olmaz bu forumda da tray işlemci alan bayağı arkadaş var. Ek olarak şunu da söylemek istiyorum YouTuber'lara gönderdikleri işlemciyi tekrar satışa koymazlar ama hadi koydular size gönderleseler ne olacak? Ürününüzde bir hata, sıkıntı olmadığı halde, ürününüzün kullanılmış olduğunu anlayamadığınız vaziyette bu durum sizi neden rahatsız ediyor ki? Kullanıldığı belli olan bir ürün ise zaten iade edersiniz.

Doğru bu acıdan bakmamıstım ama gönderdikleri kişi overclock vs bir şey deneyip ömrünü düşürmüştür işlemcinin vs diye düşünüp rahatsız oluyorum. 10 yılda bir PC alabiliyoruz ondan kılı kırk yarıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Doğru bu acıdan bakmamıstım ama gönderdikleri kişi overclock vs bir şey deneyip ömrünü düşürmüştür işlemcinin vs diye düşünüp rahatsız oluyorum. 10 yılda bir PC alabiliyoruz ondan kılı kırk yarıyorum.

İşlemci kolay kolay ömrü düşecek bir şey değil, düzgün kullanıldığında en son bozulacak parçadır belki ama sitenin genel imajından dolayı şüphe konusunda katılıyorum. Kendi fikrimi belirteyim, ben de güvenmezdim o siteye. Elinize sorunsuz ulaşır büyük ihtimalle hatta günün sonunda bir sorun olduğunda bile en kötü uğraşırsınız ve sonuç alırsınız ama yeni sistem hevesiyle girişilen bir işte gerek var mı orası muamma.

Ben kutulu ve kayda değer bir yerden tercih etmiştim. İşlemci düzgün olsa da bu sefer CPU soğutucuda sorun çıktı :). Üstteki arkadaşın dediği gibi ne olacağı belli olmaz, teknoloji şans işidir. Uğraşma olasılığını düşürmek istiyorsanız kutulu alabilirsiniz daha az riskli olur ama pahalı olur.

Merhaba, Sinerji'den tray işlem alınır mı? Diğer piyasaya göre biraz daha uygun fiyatlı. Ben de paranoya oldum acaba bu denesinler diye YouTuber'lara falan gönderdikleri işlemcilerimi gönderirler acaba falan diye.
Bana yardımcı olabilir misiniz?

Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi teknoloji şans işi bence tray işlemci alınır 1.5yıl önce sıfır sistem alan arkadaşımın Corsair RAM'i ve Intel işlemcisi bozuldu işlemci yaklaşık 1-1.5 aydır serviste en son Hollandadaymış.

bu arada ben 10 yıl önceki bilgisayarın parçalarını sinerjiden almıştım sorunda yaşamadım halen kullanıyorum onları.
sadece tray lerde bir kutusu olmadıgı için adam çıkartıp kullanıp içine geri koyup sana satsa anlamazsın gibi düşündüm.
bu arada maile hızlı cevap veriyor sinerji whatsap hatları kötü mail ile yazınca hemen cevap geldi

Bu arada ben 10 yıl önceki bilgisayarın parçalarını Sinerji'den almıştım sorunda yaşamadım halen kullanıyorum onları.
Sadece traylerde bir kutusu olmadıgı için adam çıkartıp kullanıp içine geri koyup sana satsa anlamazsın gibi düşündüm.
Bu arada maile hızlı cevap veriyor Sinerji WhatsApp hatları kötü mail ile yazınca hemen cevap geldi.

İşlemcilerde en büyük açığı veren termal macun izleri ve işlemci üzerinde ki çiziklerdir aldığın kargoyu video çekerek açarsan sorun yaşadığında iade hakkın doğar.