dida12

Becerikli
Merhaba.
İncehesap üzerinden tray bir işlemci aldım. Şöyle bir kutuda gelir diye beklerken bildiğiniz yüzük kutusunda geldi. Bir an evlilik teklifi aldığımı düşündüm. Kutunun içi tüylü ve işlemci bu yüzeye temas halindeydi. Bari ters koysaydınız da işlemci yüzeyi temas etmeseydi. Parmak izleri de vardı ama bu sorun değil, sonuçta tray işlemci.
Şimdi sorum şu, bu işlemciye bir şey olmuş mudur? Herhangi bir arıza durumunda ben bunu nasıl kanıtlayacağım?

Ayrıca işaretli yerdeki yeşil tonu diğer kısımlardan farklı, bu ne anlama geliyor.

20250522_195814.webp

20250522_195728.webp

20250522_195834.webp

Çoğu firma böyle gönderiyor gerçekten işlemciyi. Çoğu tüysüz kutuda ama böyle kutularda da geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Poşete sarıp göndermediklerine dua etmek gerek. Ben de geçen ay tray işlemci aldım 3D yazıcı ile bir kutu basıp göndermişler. Normal yani anlayacağınız. İşlemciyi deneyin bir sorun varsa vardır zaten yoksa da kullanmaya devam. Sonuçta artık paketi açtınız.
Bir an evlilik teklifi aldığımı düşündüm.
Hayatınızın teklifiymiş... Neden ''EVET!'' diye çığlık atmadınız?

Bu tarz bir kutuda gelmesi normal çünkü işlemci tray. Ayrıca, işlemcinin devreleri yukarıda, çeliğin altında; kendi altında pin yok çünkü AM5 platformunda pinler anakarta aktarıldı. Dolayısıyla, bir sorun çıkmaz gibi gözüküyor.

Merhaba.
İncehesap üzerinden tray bir işlemci aldım. Şöyle bir kutuda gelir diye beklerken bildiğiniz yüzük kutusunda geldi. Bir an evlilik teklifi aldığımı düşündüm. Kutunun içi tüylü ve işlemci bu yüzeye temas halindeydi. Bari ters koysaydınız da işlemci yüzeyi temas etmeseydi. Parmak izleri de vardı ama bu sorun değil, sonuçta tray işlemci.
Şimdi sorum şu, bu işlemciye bir şey olmuş mudur? Herhangi bir arıza durumunda ben bunu nasıl kanıtlayacağım?

Ayrıca işaretli yerdeki yeşil tonu diğer kısımlardan farklı, bu ne anlama geliyor.

Eki Görüntüle 149941

Eki Görüntüle 149942

Eki Görüntüle 149943

Komsuya gecen yıl PC topladım, işlemci pıt pıt a sarılıp gonderilmişti.
Kutu vs bile yoktu.:hehehe: