YasinCmcla

Başarılı
Trendyol'un kendi mağazasından bir AirPods 2. nesil kulaklık aldım. Ses seviyesi bayağı iyiydi. Lakin şöyle sorunları vardı: Çift tıklamada müzik değiştirmesi çok sıkıntılıydı. Çoğu zaman değiştirmiyordu. Ayrıca ses seviyesi yarının altına düşürdüğümde bile dışarı inanılmaz ses gidiyordu. En yüksekte hoparlör gibi oluyor zaten. Ayrıca garanti süresi de 5 ay kalmış gözüküyordu. Ben de iade yaptım lakin sormak istediğim soru kulaklığın böyle olması normal mi yoksa anormal mi?

Satıcı Trendyol muydu? İade edilmiş bir ürün veya replika olabilir.
Trendyolun kendi mağazasında böyle bir sorun olmaz replika ürün satmaz kendisi.
üründe sıkıntı çıkmıştır teknoloji nasılsa. @YasinCmcla
iade etmişsin zaten tekrardan sipariş verebilirsin şahsen bende saatimi ve laptopumu Trendyoldan aldım bir sıkıntı yaşamadım.

Trendyol'un kendi mağazasında böyle bir sorun olmaz replika ürün satmaz kendisi.
Üründe sıkıntı çıkmıştır teknoloji nasılsa. @YasinCmcla
İade etmişsin zaten tekrardan sipariş verebilirsin şahsen bende saatimi ve laptopumu Trendyol'dan aldım bir sıkıntı yaşamadım.

Peki hocam AirPods'un Pro olmayan modellerin de sesi bu kadar dışarı vermesi normal mi? En kısığa alıyorum yine az bir şey dışarı veriyor.

Peki hocam AirPods'un Pro olmayan modellerin de sesi bu kadar dışarı vermesi normal mi? En kısığa alıyorum yine az bir şey dışarı veriyor.
Tabi ki normal Pro olan modellerde daha doğrusu silikonlu kulaklıklarda ses izolasyonu en yüksek seviyededir o nedenle zaten ANC ve müzik zevki normal silikonsuz kulaklıklara göre daha üst seviyededir.
fakat tabi ki ücreti de maalesef artıyor o miktarda. ayrıca silikonlu modellerde de çok az bir ses çıkıyor dışarıya yani %100 sessiz değiller fakat normal kulaklığa göre tabi ki çok çok az miktarda çıkıyor.

@11816

Apple bile kendi müşterisine replika iPhone gönderebiliyorken Trendyol ve benzeri sitelere bu kadar güvenmeyin bence. Ayrıca İnternet'te ufak bir araştırma yaparsanız Trendyol'un müşterilere replika ürünler gönderdiği ile ilgili tonla şikayet bulabilirsiniz. Sizin başınıza gelmedi diye kimsenin başına gelmeyecek diye bir şey yok.

@11816

Apple bile kendi müşterisine replika iPhone gönderebiliyorken Trendyol ve benzeri sitelere bu kadar güvenmeyin bence. Ayrıca Internet'te ufak bir araştırma yaparsanız Trendyol'un müşterilere replika ürünler gönderdiği ile ilgili tonla şikayet bulabilirsiniz. Sizin başınıza gelmedi diye kimsenin başına gelmeyecek diye bir şey yok.

Apple bile dediğiniz koskoca trilyonluk şirket ve üretim döngüsünde illaki sorunlar ve sıkıntılar olabiliyor dolayısıyla sayılı sorunlara odaklanıp bu sabit bir olaymış gibi takılmaya gerek yok.
Trendyol'a gelecek olursak dediğiniz şikayetler mevcüt fakat genelde denk gelip okuduklarım başka satıcılardan alıp da Trendyol'dan aldığını zanneden insanlarla dolu dolayısıyla dediğim yere denk geliyor.
Fakat tabii ki Trendyol'a %100 güvenmemiz gerektiği anlamına gelmiyor doğrudur.