1589

Üstün
Makaleler
2
Trendyol GO’yu sık sık kullanıyoruz, her bir market veya yemek siparişinde illaki bir ürünümüz eksik veya yanlış oluyor. Örneğin bugün Popeyes 4 Kişilik Süper Kova menü aldım ve yanında 8’li soğan halkası sipariş ettim. (+30 TL fark) Siparişim 1 saat içerisinde geldi ancak bir baktım ki içinde soğan halkası yoktu… Daha önce bayağı 5-6 poşet bir market alışverişi yaptığımızda deterjan eksik gelmişti mesela. Daha önce ise tavuklu pilav ve nohutlu pilav söylemiştik ikisi de nohutlu pilav olarak gelmişti… Ha bugünkü siparişimde Coca-Cola Zero değil de normal Coca-Cola söyledim, Coca-Cola Zero gelmiş.

IMG_6806.webp

IMG_6807.webp

Tavuk burger mayonezsiz söylemiştim mayonezli gelmiş.

IMG_6809.webp

Sipariş detayını kâğıttan görebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını bende yaşadım, tender ve soğan halkası yoktu, canlı desteğe durumu anlattım tam 2 saat sonra başka kurye bana buz gibi tender ve soğan halkası getirdi, çok sorumsuz davranıyorlar.

Siparişe eklenen ekstra şeylerin unutulması sıklıkla yaşanır. Özellikle gramaj seçeneklerinde falan. Zincir restoranlarda yaşamayanda yoktur herhalde. Müşteri hizmetlerini ararsan para iadesi yaparlar.

Çok sık yaşadığım bir sorun. Canlı Destek'e bağlanıp durumu anlattığımda ücreti iade ediyorlar. Ürünler de bende kalıyor hatta. Müstahak.

Hangi şirket o ya, ben bu zamana kadar hiç para iadesi almadım, hatta zamanında pizza söyledim direkt pizza getirmediler, pizza yerine tantuni ile değiştirebiliriz dediler, para iadesi yok mu dedim yok dediler, günün sonunda tantuni yedim.

Almayıp müşteri hizmetlerini arayıp iade alacaksın, mağazaya eğer tekrar bu hata olursa bir daha alışveriş yapmayacağını ileteceksin. Tekrar 2.Kez aynı sorun olursa o mağazadan alışveriş yapmayacaksın bu kadar basit. Poşete koyarken eksik olduklarını biliyorlar önemsemiyorlar Trendyol'da sorun olduğunu sanmıyorum insan faktörü var kim bilir hangi çakal eksik ürün koyuyor hadi diyelim tütenmiş stok durumunu sonradan fark ettin e o mal değerinde başka bir şey koyacaksın poşete eksik ürün gönderemezsin.