seeraddar

Yetkin
Havit'ten zar zor iade raporunu aldıktan sonra Trendyol'dan iade talebi açtım ve talebimi reddetmiş. Neye dayanarak reddetmiş? Sebep verilmemiş, sadece reddedilmiş. İade raporunu reddetmişler. Arızalı ürünün iadesini, ürünün arızalı olduğunun raporlanmasına rağmen reddetmişler.
Her zerremle bu insanlardan gerçekten tiksiniyorum. Açtığım konuları okuyan bilir yaşadıklarımı. Alın 2.000 lirayı gözünüze sokun tamam mı? İnsanların 2-3 kuruşuna göz koyacak kadar düşmüşsünüz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Öncelikle cok geçmiş olsun. Havit ürünlerini her zaman Havit distribütör sitesi ve Amazon üzerinden alınız lütfen, daha once benzer deneyimler yaşadığım icin söylüyorum Trendyol'da 100-200 lira ucuz olabilir ama gelip boyle adamı deli ediyorlar işte.

Kablosu icine giden Havit'i, Amazon sayesinde 15. gunde fark edip iade etmiştim. Ha, Amazon da az kusurlu degil bu arada. O tarafta da birçok olumsuz deneyimim var.

Öncelikle cok geçmiş olsun. Havit ürünlerini her zaman Havit distribütör sitesi ve Amazon üzerinden alınız lütfen, daha once benzer deneyimler yaşadığım icin söylüyorum Trendyol'da 100-200 lira ucuz olabilir ama gelip boyle adamı deli ediyorlar işte.

Kablosu icine giden Havit'i, Amazon sayesinde 15. gunde fark edip iade etmiştim. Ha, Amazon da az kusurlu degil bu arada. O tarafta da birçok olumsuz deneyimim var.

Havit'te aynı şeyin laciverti, forum kuralları yüzünden söyleyemiyorum siz anlayın.
Şu konuda Havit'le yaşadıklarımı anlattım. Özetle adamlar faturamı değiştirip bana yalancısın dediler.

Şu konuda Havit'le yaşadıklarımı anlattım. Özetle adamlar faturamı değiştirip bana yalancısın dediler

Hocam alışveriş sürecimde bozuk urun gelmedi ve bir keresinde kulaklık alirken ya bozuk gelirse diye Amazon'dan aldim, içime mi dogmus ne olmuşsa yemin ederim o Havit bozuk çıktı ve Amazon sayesinde paşa paşa iade aldılar. Sonuç olarak, haklısınız bir sey diyemiyorum ne yazık ki...