• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü Trendyol satıcısından alınan Anker SoundCore P20i kulaklık nasıl garantiye gönderilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
50
Merhaba,

24 Temmuz 2024'te almis oldugum P20i kulaklikta dun itibariyla sol ve sag kapsullerin birbiriyle eslesmemesi sorunuyla karsilastim.

Factory reset, %100 sarj etme, hard reset, uygulamadan reset vs. her seyi denedim; fayda etmedi. Ikisi de ayri ayri kullaninca calisiyor fakat birlikte kullanmak istedigimde once hangisi baglanirsa o calisiyor, digeri calismiyor.

Kisaca kulakliklarin birbiri arasi eslesme sorunu var ve garantisi de hala oldugu icin sansimi denemek istedim.

Su ana kadar hicbir urunumu garantiye yollamadigim icin (sansliydim dune kadar) tam olarak nasil bir yol izlemem gerektigini bilmiyorum.

Yardimci olursaniz sevinirim.

Çözüm
Anker'in yetkili servisi, Sanal İletişim. Onlarla iletişime geçip, kod alıp servise vermen gerekiyor. 2 ay önce böyle gönderdim.
@BerkayZ87 İstanbul'da oturuyorsan, kendin götürüp bırakırsan işlemler çok daha hızlı oluyor bu arada. Kağıthane tarafında mekânları.
Anker'in yetkili servisi, Sanal İletişim. Onlarla iletişime geçip, kod alıp servise vermen gerekiyor. 2 ay önce böyle gönderdim.
@BerkayZ87 İstanbul'da oturuyorsan, kendin götürüp bırakırsan işlemler çok daha hızlı oluyor bu arada. Kağıthane tarafında mekânları.

Son düzenleme:
Çözüm
@michaelscofield, Kagithane evime 10 dakika, tam konum atabilir misin?
Atarım, ayıpsın.
@BerkayZ87 Bu arada, gitmeden bir ara sor bence. Bazen aşırı yoğunluk olduğunda kargo ile alıyorlar sadece. Muhtemelen gidersen yardımcı olurlar fakat boşa gitmiş olma benim yüzümden.

Bu yöntemi denediniz mi bilmiyorum ama denemenizden bir zarar gelmez bence.
Önce Bluetooth ayarlarına girip kulaklıkların telefonla eşleştirmesini kaldırın ardından kulaklıkları kutusuna koyup 10 saniye sonra tekrar çıkartın ve kulaklıkları takıp her ikisine de aynı anda 10 saniyeden daha uzun süre boyunca basılı tutun. Bip sesini duyduktan sonra tekrar Bluetooth ile bağlanıp deneyebilirsiniz. Umarım sorununuz çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…