Ricardo Quaresma
Başarılı
Kış transfer dönemi başladı. Takımlarınızdaki söylentiler neler? Medyada dolaşan isimlerin gelmesini ister misiniz?
Trabzonspor'un bütçesi neymiş öyle hocam. Sizin başkan güzel bir politika yürütürse kariyerinin sonuna yaklaşmış yıldız demeye utanılacak insanlar yerine yatırımlık adamlara yönelinirse Trabzonspor çok değil 3-4 yıl sonra hegemonyasını kuracaktır.Trabzonspor'a 8 numara bekliyorum 3 yıldır.
İşin kötüsü medyada hiç haber yok. 1-2 stoper gördüm sadece.
Talisca bence Lens gibi olacak. Bizde iyiydi sizde kötü olur gibi.Talisca çöpü gelmesin de gerisi çözülür bir şekilde.
Hocam Okay var 8 numara diye biliyorum mevkiisi. Geçen yaz transfer döneminde baya Beşiktaş'ın gündemindeydi ama şuan durumunu bilmiyorum kötü mü?Trabzonspor'a 8 numara bekliyorum 3 yıldır.
İşin kötüsü medyada hiç haber yok. 1-2 stoper gördüm sadece.
Okay 8 değil 6 numara. 8 dediğin Sosa, Hamsik, Gedson, Fred gibi olur.Hocam Okay var 8 numara diye biliyorum mevkiisi. Geçen yaz transfer döneminde baya Beşiktaş'ın gündemindeydi ama şuan durumunu bilmiyorum kötü mü?
Para var ama parayı kullanacak, takımı bilen yönetim yok. 3 yıldır 8 numarasız oynuyoruz.Trabzonspor'un bütçesi neymiş öyle hocam. Sizin başkan güzel bir politika yürütürse kariyerinin sonuna yaklaşmış yıldız demeye utanılacak insanlar yerine yatırımlık adamlara yönelinirse Trabzonspor çok değil 3-4 yıl sonra hegemonyasını kuracaktır.
8 numara ve kanat transferi yeterli gibi. Savic'in durumuna bağlı olarak stoper de alınabilir.Kış transfer dönemi başladı. Takımlarınızdaki söylentiler neler? Medyada dolaşan isimlerin gelmesini ister misiniz?