Bu gibi yerlerden PC alınır mı? Parçaları çok eski diye duydum. Peki, neden satılıyor? Neden müsaade ediliyor?

Sahte ürün satılıyor bunları mı müsade edilmeyecek? Gören de Türkiye’de kanunlar tıkır tıkır işliyor sanar. Maalesef Türk halkının her konuda gözü açık olması lazım yoksa semer vuran çok olur.

Bu gibi yerlerden PC alınır mı? Parçaları çok eski diye duydum. Peki, neden satılıyor? Neden müsaade ediliyor?

Bu kadar eski nesil işlemci Intel'de bile yoktur nereden buldukları belli değil 2. elden alabildiklerini alıyorlar Çin'den fason anakart alıyor bunları birleştirip millete kazık kazık satıyorlar asla alınmaz he markalı parça alınır ASUS dur anakartırttır ıvır zıvır ama hazır Turbox Izoly sistemler kesinlikle alınmaz aynı hatta daha yüksek özellikli sistemler 2. elden alınabilir daha ucuza.

2010 model işlemciler ve 2014-2016 model ekran kartları vs gibi çıkma parçalar ile sistem oluşturup kasaya rgb koyup oyuncu bilgisayarı diye satıyorlar.

Genelinin reklam afişinde GTA 5 - CS - Valorant logoları bulunuyor.

Amaç teknolojiye uzak yurdum insanının ortaokul-ilkokul seviyesindeki çocuğunun bilgisayar hasretini giderirken çarpılması. Bir tokat da biz vuralım kafası işte.

Bangladeş'deki e-atık çöp dağlarının arasında öğütülmesi gereken donanımlar para ile satılıyor ve pahalıya.

Sonra o çocuklar bu tip forumlara gelip yana yakıla ağlıyor, başlık açıyor işte vaziyet böyle.

10-12 binlik ucuz masaüstüleri diyorsanız alınmaz. 15-20 yıllık bilgisayara ışık takıp yanında klavye mouse vererek enayi avlıyorlar.