Trendyol yanlış fiyat uygulaması ve THH başvurusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xsharke
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 248
  • Etiketler Etiketler
    thh trendyol
Yer
İstanbul
Belki aranızda bilenler vardır. Dün gece Havit Fuxi H3 kulaklık modeli 215 TL’ye düştü ve ben de sipariş verdim. Sabahına sipariş iptal edildi, Trendyol gerekçe olarak “yanlış fiyat” dedi. Bunun üzerine THH’ye başvuru yaptım; bütün süreci buraya yazacağım.

Ne olursa olsun böyle bir hakları yok diye biliyorum; sözleşmede açık açık yazılı. Daha önce böyle şeyler yaşayan ve THH’ye başvurarak ürünlerini alanlar var. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yanlış fiyatlandırmadan dolayı bir şey çıkmıyor genelde. Yinede belli olmaz. 4 TB Samsung 990 için açmıştım fiyat 5000₺'ye gerilemişti hâlâ sonuç bekliyorum.

Ne olursa olsun böyle bir hakları yok diye biliyorum; sözleşmede açık açık yazılı. Daha önce böyle şeyler yaşayan ve THH’ye başvurarak ürünlerini alanlar var. Siz ne düşünüyorsunuz?
Hiç sanmıyorum, etik de değil yaptığın zaten.

Ben alacağını düşünmüyorum, sistemsel bir durum olarak belirtip engellerler dava sürecini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Satıcı Trendyol göründüğü için belki olumlu sonuçlanabilir.

Trendyol'a diz çöktürecek adam diyebilir miyiz

Hiçbir şey çıkmaz ondan.

Yanlış fiyat girilmiş, kazansan bile o ürünü işleyen elemandan kesecekler. İnsan bunu da düşünür.
Peki bundan emin misin bir elemanın yaptığından? Ayrıca bir eleman Trendyol'a gireyim de yanlışlıkla kulaklığın fiyatını 200 lira mi yapayım dedi? Ben hiç sanmıyorum bir insanın yaptığına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…