Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Trendyol'daki hazır sistemler sanıldığından daha mı iyi?
Böyle araştırmayan cahil insanlar olduğu sürece bu sistemler satacak. 1000 değerlendirmesi var ürünün. En az 50 bin kişiyi dolandırmışlardır. Araştırmayan kitle görüyor hazır ekipmanı, RGB'yi alıyor bilgisayarı.
Trendyol'da yine hazır sistem gördüm içimden ne geçti bilmiyorum sadece tıkladım.
Ryzen 5 3600 ve RX 550 koymuşlar içine.
Yorumlara baktım çoğu kişi Valorant, CS2 oynarken fotoğraf çekip puanlamışlar. Ama sıcaklık veya düşük FPS ile ilgili hiçbir şey yazmamışlar.
Bana garip bir his düştü acaba düşük grafiklerde mi oynuyorlar yoksa bunu alanlar cahil kitle mi?
Sadece işlemcisi iyi diğer çoğu şey kötü. Ne düşünüyorsunuz?
Böyle araştırmayan cahil insanlar olduğu sürece bu sistemler satacak. 1000 değerlendirmesi var ürünün. En az 50 bin kişiyi dolandırmışlardır. Araştırmayan kitle görüyor hazır ekipmanı, RGB'yi alıyor bilgisayarı.
Aynen kral fiyatı 35-40 bin olmalı, sen çok biliyorsun ya zaten. 35-40 bine hazır 4060-4070 sistemler var. GTA 5'i 12 yıllık laptopta hiç takılmadan oynuyorum ben.