8461

Uzman
Cidden çok merak ediyorum trolleyince ne oluyor? Komik değil eğlenceli desen hiç değil zaten fark edildiği zaman bütün forum tarafından linçleniyorsun. Yani yapanlar neden ve hangi amaçla yapıyorsunuz? Boş yere zaman kaybı ve boş yere uğraş.

Son düzenleyen: Moderatör:
HKB yani Histrionik Kişilik Bozuklugu.

Sürekli ilgi odagi olmak isterler, ilgi gormemek rahatsizlik verir. Mimik ve jestleri abartilidir. Surekli olaylari dramatize eder ve kurban rolune girerler. Takdir gormezlerse kendilerini degersiz hissedip bunalima girerler. duygulari cok yuzeyseldir ve cok cabuk degisir. DSM-5'te kislik bozuklugu kabul edilir ve psikoterapi destegi gerekir.

Tabii tum ilgi o.. bu tanima girmez. Bazilari da sadece unlu olur muyum, bir yerden tutturur muyum derdinde.

Dışarıdan alamadıkları ilgi eksikliklerini buradan kapatmaya çalışıyor. Aslında trol konu açanlara gerekli ilgi gösterilmezse, o konuyu açmazlar. Amaçları ilgi almak.

İlgi bağımlısı. İlgiyi ailesinden, akrabalarından ya da dost/arkadaşlarından(?) alamadıkları için öyle konular açıyorlar. Ben elimden geldiğince troll konularına yazmamaya çalışıyorum.