Yahu arkadaş bu Troy'u kim çıkardı, bir ödeme sisteminin hiç mi yararı olmaz? Amazon üyeliğim bitti bugün ve normalde Papara'yla ödeme hep otomatik olurdu fakat Papara kapatıldı; gittim bankadan kart çıkarttım ve Troy geldi. Neyse dedim çok takmadım ama Prime üyeliğimi yenileyemiyorum şu an çünkü Troy destekli değilmiş. Suçu Amazon'a atmıyorum, eşeklik bende ama bunu hemen geçici olarak nasıl çözebilirim?
Gelen kartın sanal kartını oluşturun sonra müşteri hizmetlerinden o sanal kartın Master Visa'ya çevrilmesini isteyin, bu şekilde sorunun çözülür Troy kartın sanalını Master kart gibi kullanırsın.
Gelen kartın sanal kartını oluşturun sonra müşteri hizmetlerinden o sanal kartın Master Visa'ya çevrilmesini isteyin, bu şekilde sorunun çözülür Troy kartın sanalını Master kart gibi kullanırsın.
Hocam zaten alışveriş için kullanabilmekteyim fakat üyeliğe gelince sorun oluştu diyor önce internet bağlantılı sandım sonra 1 saat aralıklarla denedim en son yazdım ve maalesef altyapımız yok dedi
Bazen müşteri hizmetleri operatörleri yanılabiliyor bilginiz olsun. Benim de olumsuz bir deneyimim olmuştu biriyle. Sonra başkasına bağlandım, çözmüştü sorunumu.
Altyapımız yok demesi neye göre yok onu anlamadım ama ben Paycell Troy kartımla yeniliyorum aboneliğimi.
Bazen müşteri hizmetleri operatörleri yanılabiliyor bilginiz olsun. Benim de olumsuz bir deneyimim olmuştu biriyle. Sonra başkasına bağlandım, çözmüştü sorunumu.
Altyapımız yok demesi neye göre yok onu anlamadım ama ben Paycell Troy kartımla yeniliyorum aboneliğimi.