shockedblackguy

Üstün
Casio CT-X700 Org alacaktım, Bankkart Genç ve Amazon.com.tr vade farksız 6 ay taksit kampanyası ile, ödeme adımına girdim taksit seçeneği yok. Kartta mı sorun var acaba diye Hepsiburada'ya girdim, taksit seçebiliyorum ama onda da kampanya yok aynı ürün için.
Ödemeyi yaptım; belki sonradan taksit yapılıyordur diye Ziraat üzerinden, canlı destekle konuştum sonradan da yapılamıyormuş.
Bankkart Mobil uygulamasında da ne TROY kartlar için geçersizdir diye bir cümle var ne de doğru düzgün bir bilgi. Boşu boşuna iptal etmekle ve müşteri hizmetleriyle uğraştım. Amazon müşteri hizmetlerinin de bir şey yapabileceğini sanmıyorum ama yarın onlarla da konuşacağım.

Tutturdular TROY da TROY, VISA ya da Mastercard verin delireceğim artık. Zaten kart elime 2 hafta geç ulaştı. Sanal kartımı da asıl kartın ödeme altyapısı neyse ondan oluşturmak zorundaymışım.

Sizde de oluyor mu bu sorun? Amazon'da resmi TROY desteği yok sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı durum vardı. Troy'la Amazon üzerinden alışveriş yapabiliyorum ancak taksit olmuyor. Bankadan Visa kart istemiştim. Troy'u fiziksel alışverişlerde, Visa'yı internet alışverişlerinde kullanıyorum artık.

Troy sadece yurt içi geçerli, Amazon.tr bile olsa Visa'ya da Mastercard ister. Troy geldiğinde direkt değiştireceksin, bankalar uğraşsın sen bankaları uğraştır bankalar eylem yapsın, virüs gibi saldılar başımıza Troy vereceğiz herkese diye.

Ben Troy ile alışveriş yapabiliyordum ama taksit olarak denememiştim.

Başvuru yaptıktan bir gün sonra içime doğdu arayayım dedim. Aradım meğerse Visa, Mastercard istememe rağmen Troy gönderiyorlarmış. Daha kargodayken iptal ettirdim gelmeden geri döndü. Biraz yurt dışı eğitim yalanı falan sıktıktan sonra Mastercard gönderdiler. Bankalarda kendi çapında haklı Troy'un kart başı maliyeti daha ucuz. Hem devlet desteği var yüksek ihtimalle.

Bende de aynı durum vardı. Troy'la Amazon üzerinden alışveriş yapabiliyorum ancak taksit olmuyor. Bankadan Visa kart istemiştim. Troy'u fiziksel alışverişlerde, Visa'yı internet alışverişlerinde kullanıyorum artık.

Başka bankanın Troy kartının temassızı 15 günde bozuldu. Günde bir defa maksimum kullanmışımdır. Malzeme kalitesi olarak ayrı rezalet.

Geçtiğimiz hafta Troy logolu Axess kartımla taksitli alışveriş yaptım.(Amazon üzerinden)

Geçtiğimiz hafta Troy logolu Axess kartımla taksitli alışveriş yaptım.(Amazon üzerinden)
Yapılabiliyor zaten. Ya Amazon kaynaklı bir sorun var ya Ziraat kaynaklı bir sorun var. Bu ikidir Troy kartı alakasız gömüyorlar saçma sapan. Troy Google'da bile geçerli artık.

Yapılabiliyor zaten. Ya Amazon kaynaklı bir sorun var ya Ziraat kaynaklı bir sorun var. Bu ikidir Troy kartı alakasız gömüyorlar saçma sapan. Troy Google'da bile geçerli artık.
2 farklı Troy karttan denedim olmuyor Amazon'da.

Troy sadece yurt içi geçerli, Amazon.tr bile olsa Visa ya da Mastercard ister. Troy geldiğinde direkt değiştireceksin, bankalar uğraşsın sen bankaları uğraştır bankalar eylem yapsın, virüs gibi saldılar başımıza Troy vereceğiz herkese diye.
Başvuru yaptıktan bir gün sonra içime doğdu arayayım dedim. Aradım meğerse Visa, Mastercard istememe rağmen Troy gönderiyorlarmış. Daha kargodayken iptal ettirdim gelmeden geri döndü. Biraz yurt dışı eğitim yalanı falan sıktıktan sonra Mastercard gönderdiler. Bankalarda kendi çapında haklı Troy'un kart başı maliyeti daha ucuz. Hem devlet desteği var yüksek ihtimalle.

Başka bankanın Troy kartının temassızı 15 günde bozuldu. Günde bir defa maksimum kullanmışımdır. Malzeme kalitesi olarak ayrı rezalet.
Ziraat'i aradım sordum, KYK kredisi için gelen kartın ödeme sistemini değiştiremiyormuşuz anlaşmaları var mış. Başka bir kredi kartı çıkarırsanız değiştirebiliriz dediler. YapıKredi'den devam.