TRT "Taşıcak Bu Deniz" dizisinin fragmanını Yandex'de izlemeyi zorunlu tutuyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ircoas
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 178
  • Etiketler Etiketler
    trt
Makaleler
1
Yer
İzmir
Tasıcak Bu Deniz dizisi reytinglerde biliyorsunuz ki cok ust seviyelerde. Dizinin ilk defa fragmani yayinlanirken boyle bir durum oldu. Hatta ben Türk dizi tarihinde ilk defa goruyorum boyle bir şey.

Dizinin resmi kanali (TRT'nin) fragmanin ilk 20 saniyesini verip yandexaı ile aratip devamini izleyebilirsiniz diye zorunlu tutuyor devamini izlemek isteyenlere.

Bu da durumun gerceklestigi video.

Neler dusunuyorsunuz dostlar?

İyi para almışlar Yandex'ten, ne diyelim zaten bu diziyi genelde yaş kitlesi büyük insnalar izliyor yani çok takılmam adamlarda bu işin parasal kısmında sonuçta.

Yandex Türkiye pazarı için çok uğraşıyor TT her gün SMS atıyor arama motorunu Yandex yap 2 GB verelim diye. Bakalım yaptıkları yatırımın karşılığını alabilecekler mi?..

Yandex Türkiye pazarı için çok uğraşıyor TT her gün SMS atıyor arama motorunu Yandex yap 2 GB verelim diye. Bakalım yaptıkları yatırımın karşılığını alabilecekler mi?

Açıkçası Yandex'e geçesim var güzel fırsatlar veriyorlar.

Google çok fazla sansür uyguladığı için aradığım şeyleri bulamıyorum bazen, Yandex'te oluyor genelde. Dizinin kitlesinin uğraşıp indireceğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…