Detaylar
Kim cevapladı?Aynı şekilde düşünüyorum, geçmiş olsun.Burada durulması gerekirdi hocam. Açıkcası kasıtlı çarpma gibi gözükmüş. Eğer orada birine çarpmasaydınız ve trafiği tehlikeye atmasaydınız büyük ihtimalle ban yenmezdi.
Ella Freya
Üstün
- Makaleler
- 1
En sağdan geçmeniz gerekiyordu transit pass için. Hata sizde. Zaten o tırcı orada olmasadı kapıya girecektiniz. Her türlü kural ihlali.
Hocam dediğim gibi zaten durumu fark ettiğimde çok geçti frene bassam bile duramazdım o yüzden hiç bir şey yapmadım.Burada durulması gerekirdi hocam. Açıkcası kasıtlı çarpma gibi gözükmüş. Eğer orada birine çarpmasaydınız ve trafiği tehlikeye atmasaydınız büyük ihtimalle ban yenmezdi.
Ben zaten gişelere geldiğimde oyunla fazla ilgilenmediydim. O yüzden çok dikkat etmedim ve vurdum.En sağdan geçmeniz gerekiyordu transit pass için. Hata sizde. Zaten o tırcı orada olmasadı kapıya girecektiniz. Her türlü kural ihlali.
İlgilenmediydim deyip insanlara arkadan geçirebiliyor muyuz?
Bende onu diyorum ya. Adama çarpmamış ki şey yapmış bildiğin. Bir de sanki kasıtlı durmamış gibi. Çünkü admin bunu durduk yere niye izlesin. Hadi diyelim izledi geçmişte buna benzer bir kazaya bende karışmıştım ve sadece kick yemiştim uyarı amaçlı.
batu
Başarılı
Eki Görüntüle 23906
Bende onu diyorum ya. Adama çarpmamış ki şey yapmış bildiğin. Bir de sanki kasıtlı durmamış gibi. Çünkü admin bunu durduk yere niye izlesin. Hadi diyelim izledi geçmişte buna benzer bir kazaya bende karışmıştım ve sadece kick yemiştim uyarı amaçlı.
Çarptığı adam raporlamış üstüne, demek ki çarptığı kişide de çarpıyor olarak gözükmüş.
Admin belki rastgele denk gelseydi kickleyebilirdi ama adam direkt raporlamış, ve yamulmuş
Geçmiş olsun, umarım çok yememiştir.