1 hafta yedim hocam.Çarptığı adam raporlamış üstüne, demek ki çarptığı kişide de çarpıyor olarak gözükmüş.
Admin belki rastgele denk gelseydi kickleyebilirdi ama adam direkt raporlamış, ve yamulmuş
Geçmiş olsun, umarım çok yememiştir.
Bu kazadan önce bir kişiyi sıkıştırdıydım sadece.Eki Görüntüle 23906
Bende onu diyorum ya. Adama çarpmamış ki şey yapmış bildiğin. Bir de sanki kasıtlı durmamış gibi. Çünkü admin bunu durduk yere niye izlesin. Hadi diyelim izledi geçmişte buna benzer bir kazaya bende karışmıştım ve sadece kick yemiştim uyarı amaçlı.
Eki Görüntüle 23906
Bende onu diyorum ya. Adama çarpmamış ki şey yapmış bildiğin. Bir de sanki kasıtlı durmamış gibi. Çünkü admin bunu durduk yere niye izlesin. Hadi diyelim izledi geçmişte buna benzer bir kazaya bende karışmıştım ve sadece kick yemiştim uyarı amaçlı.
Çarptığım kişi arkadaşım zaten gıcıklığına rep attı.
Eki Görüntüle 23906
Çarptığım kişi arkadaşım zaten gıcıklığına rep attı.
İlgilenmediydim deyip insanlara arkadan geçirebiliyor muyuz?
Oyuna fazla bakamıyordum zaten baştan beri vurudğum kişi arkadaşımdı. Şakasına reportladı veya da gıcıklığına.