TruckersMP'de gişelerde durmamak ban sebebi mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2267
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 600
  • Etiketler Etiketler
    video

2267

Becerikli
Başka bir şey ile ilgileniyordum ve durmak aklıma gelmedi, durmak istesem yine durmazdım zaten:

Çok saçma bir ban olmuş bence. G27 kullanan rus adminin yanaklarını öpeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada durulması gerekirdi hocam. Açıkcası kasıtlı çarpma gibi gözükmüş. Eğer orada birine çarpmasaydınız ve trafiği tehlikeye atmasaydınız büyük ihtimalle ban yenmezdi.

Burada durulması gerekirdi hocam. Açıkcası kasıtlı çarpma gibi gözükmüş. Eğer orada birine çarpmasaydınız ve trafiği tehlikeye atmasaydınız büyük ihtimalle ban yenmezdi.
Aynı şekilde düşünüyorum, geçmiş olsun.

En sağdan geçmeniz gerekiyordu transit pass için. Hata sizde. Zaten o tırcı orada olmasadı kapıya girecektiniz. Her türlü kural ihlali.

Hocam dediğim gibi zaten durumu fark ettiğimde çok geçti frene bassam bile duramazdım o yüzden hiç bir şey yapmadım.

En sağdan geçmeniz gerekiyordu transit pass için. Hata sizde. Zaten o tırcı orada olmasadı kapıya girecektiniz. Her türlü kural ihlali.
Ben zaten gişelere geldiğimde oyunla fazla ilgilenmediydim. O yüzden çok dikkat etmedim ve vurdum.

İfadeler: 320
Adamı ayakta şey yapmışsınız zaten. O nasıl bir geliş öyle?

Hocam sadece gişeye çarpmamışsınız sanki

Hocam sadece gişeye çarpmamışsınız sanki

Bende onu diyorum ya. Adama çarpmamış ki şey yapmış bildiğin. Bir de sanki kasıtlı durmamış gibi. Çünkü admin bunu durduk yere niye izlesin. Hadi diyelim izledi geçmişte buna benzer bir kazaya bende karışmıştım ve sadece kick yemiştim uyarı amaçlı.

Çarptığı adam raporlamış üstüne, demek ki çarptığı kişide de çarpıyor olarak gözükmüş.
Admin belki rastgele denk gelseydi kickleyebilirdi ama adam direkt raporlamış, ve yamulmuş
Geçmiş olsun, umarım çok yememiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…