TT altyapısında Vodafone Fiber iyi midir?

noby

Uzman
Yaklaşık 10 gün önce TurkNet beni fiber geçişi için aradı ve ekiplerin geleceğini söyledi. Ancak o günden beri eve hiçbir ekip gelmedi ve kısa süre sonra VDSL bağlantım tamamen kesildi. 10 gündür internetsizim ve TurkNet destek ekibi sadece geçiştirici cevaplar veriyor, hiçbir çözüm sunulmuyor.

2 yan binadaki komşum sorunsuz şekilde hemen fibere geçti ve Vodafone kullanıyor, hiç kesinti yaşamadığını söylüyor. Bu yüzden TurkNet’i iptal edip Vodafone fiber’e geçmeyi düşünüyorum.

Vodafone’dan memnun olan var mı? Sizce geçiş yapmaya değer mi? Açıkçası taahhütlü olması biraz korkutuyor sorun yaşarım diye.

Son düzenleme:
İyi de Türk Telekom port vermiyor diğer markalara. Yoksa 2 aynıdır. Türk Telekom altı yapısı sonuçta. Fark olmuyor.

İyi de Türk Telekom port vermiyor diğer markalara. Yoksa 2 aynıdır. Türk Telekom altı yapısı sonuçta. Fark olmuyor.

Komşum da TT altyapısında Vodafone kullanıyor. Benim bildiğim yeni başvuru yaptığım zaman erkenden bağlıyorlar.

Vodafone ping konusunda üzebilir ve 2 evimde de kullandığımda verdikleri modem arızalanmıştı.

Bir arkadaşım da Vodafone kullanıyordu, memnun değildi. Ama bu içini karartmasın. Senin bileceğin iş.

Bir arkadaşım da Vodafone kullanıyordu, memnun değildi. Ama bu içini karartmasın. Senin bileceğin iş.

Türk Telekom pahalı diye Vodafone düşünmüştüm. Sanırım Türk Telekom'a geçmek zorunda kalacağım gibi.

Fiyat niye bu kadar pahalı? Superonline 1000 Mbps fibere 700 TL veriyorum.

Yeni zamlandı diye biliyorum. Superonline diğer altyapılarda 700TL paket vermiyor. Yoksa onu da düşünmüştüm.

Vodafone'un Turknet'ten daha iyi olacağını sanmıyorum ama hiç ev internetini kullanmadığım için size kalmış.

Yeni zamlandı diye biliyorum. Superonline diğer altyapılarda 700TL paket vermiyor. Yoksa onu da düşünmüştüm.
Evet, Superonline fiberde kendi altyapısını kullanıyor. Benim oturduğum yerde de Türk Telekom ve Turknet altyapısı yok, olsaydı Turknet fibere geçecektim. Altyapı aynı olduğu için çok fark olacağını sanmıyorum, en uygununu tercih edin bence.

Zaten Vodafone'un kurulumunu da TT yapıyor. Türk Telekom'a 775TL vermektense Vodafone tercih edeceğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…