TÜİK'in açıkladığı verilere göre aldığı referans fiyatlar

1111

Uzman
Makaleler
2
ENAG Tüketici Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Ağustos ayında %3,47 arttı.
TÜİK'e göre Tüketici Fiyat Endeksi (E-TÜFE) Ağustos ayında %2,47 arttı.
ENAG E-TÜFE’nin son 12 aylık artışı ise %90,35 olarak gerçekleşti.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Ağustos ayında 12 aylık ortalamalar dikkate alındığında, tüketici fiyatları yüzde 64.91, yurt içi üretici fiyatları yüzde 46.23 arttı.
Aylık bazda TÜFE yüzde 2,47, Yİ-ÜFE yüzde 1,68 artış gösterdi. TÜFE, ağustosta geçen yılın aralık ayına göre yüzde 31,94, geçen yılın aynı ayına kıyasla yüzde 51,97 oldu. Yİ-ÜFE ise Aralık 2023'e göre yüzde 23,86, geçen yılın ağustos ayına kıyasla yüzde 35,75 olarak gerçekleşti.

Evet arkadaşlar fiyatlar aşağıdaki şekilde. Yorum sizin. (İnternet faturası hangi firmaysa bize de söyleyin de biz de kullanalım.)

İndi bindi parası bile 79 TL değil takside.
İndi binde parası 100 TL Malatya'da.

Bütün tavuk almıştım dün, sadece tavuğa 180 TL gitti. Geriye kalan 20 TL'ye 2 ekmek aldım. Artık 500 ve 1000 TL paralar basılmalı.

5, 10 ve 20 TL madeni para olmalı kağıt kalkmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vodafone freezone kullanıyorum ve genç tarifesi olmasına rağmen 190 tl olan faturam 310 liraya zamlandı ve sadece 8 gb internetim vardı, zam sonrasında internetim bile yükseltilmedi ve en ucuza kullanan ben olabilirim çünkü eski müşteriyim. 200 liraya telefon faturası nerede kaldı, artık faturasız hat diye bir şey bile kalmamış.

6255'e kömürlükte kalınmıyor. Rutubetli, duvarlarındaki astar dökülmüş, parkesi oynayan ev mi buldunuz?

Taksi ücreti nerede 79 TL yav? Birkaç km gidince direkt 200-300 TL çıkıyor kafadan. Litre benzinin fiyatı 45 TL civarında zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…