Rehber Tüm Mediatek cihazlarda bootloader kilidini açma

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cenazeyebekleriz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
Son düzenleme:
Git'i kurdunuz mu? Kurduysanız python mtk xflash seccfg unlock dener misiniz? Bu arada kusura bakmayın, yeni gördüm, ayrıca denemeden önce cihazınızı bir kere açıp tekrar brom mode'a sokun.

Git'i kurdunuz mu? Kurduysanız python mtk xflash seccfg unlock dener misiniz? Bu arada kusura bakmayın, yeni gördüm, ayrıca denemeden önce cihazınızı bir kere açıp tekrar brom Mode'a sokun.

Hocam git kurdum. Sonra o kodu girdim. Aynı ekran geldi. Ve aygıt yöneticisinde bilinmeyen USB aygıtı gibi bir şey çıkıyor. (rehberdeki sürücüyüde kurdum) brom mode girmiştim.

error: Microsoft Visual C++ 14.0 or greater is required. Get it with "Microsoft C++ Build Tools": [URL]https://visualstudio.microsoft.com/visual-cpp-build-tools/[/URL]
[end of output]

note: This error originates from a subprocess, and is likely not a problem with pip.
ERROR: Failed building wheel for scrypt
Failed to build scrypt
ERROR: Could not build wheels for scrypt, which is required to install pyproject.toml-based projects
WARNING: You are using pip version 22.0.4; however, version 25.0.1 is available.
You should consider upgrading via the 'C:\Users\Flester\AppData\Local\Programs\Python\Python39\python.exe -m pip install --upgrade pip' command.

Bunu nasıl çözeceğim?

Çözümü komut kendisi size vermiş zaten.

1-Microsoft Visual C++ 14.0 kurulumu yapın.

2- "You are using pip version 22.0.4; however, version 25.0.1 is available" pip versiyonunuzu güncelleyin diye belirtiyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…