Hiçbir yerde haber olmamasına rağmen son 3 aydır ülke genelinde izinsiz kart ve kredi işlemleri yapılıyor. Facebook, Tinder, Paycell, Zara, lıdıo, Iyzıco, YDS, Google tarzı birçok saymakla bitmeyen sitede hesabı olmayanlar bile izinsiz para çekimi ile karşı karsıya. Hesabı olmayanların adına hesap açıp para aktarılıyor bu kadar kişi hackleniyor mu gerçekten yoksa gerçekten başka bir olay mı var? Günden güne çoğalan bu mağduriyet neyin nesi bilen var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Kişisel bilgiler ortada geziyor. Şaşırmamak gerek.
Geraltın kılıcı
Üstün
Hiçbir yerde haber olmamasına rağmen son 3 aydır ülke genelinde izinsiz kart ve kredi işlemleri yapılıyor. Facebook, Tinder, Paycell, Zara, lıdıo, Iyzıco, YDS, Google tarzı birçok saymakla bitmeyen sitede hesabı olmayanlar bile izinsiz para çekimi ile karşı karsıya. Hesabı olmayanların adına hesap açıp para aktarılıyor bu kadar kişi hackleniyor mu gerçekten yoksa gerçekten başka bir olay mı var? Günden güne çoğalan bu mağduriyet neyin nesi bilen var mı?
Devlette bu şekilde yapılar olduğu takdirde normaldir.
Rusya ve Çin bunun başını örüyor. Spoof IP ve DDOS'larla IP Transit yapan firmalara genelde saldırıyorlar, sunucuyu kilitliyorlar, bilgilere ulaşmak ayrı mevzu, o çok kolay zaten.Hiçbir yerde haber olmamasına rağmen son 3 aydır ülke genelinde izinsiz kart ve kredi işlemleri yapılıyor. Facebook, Tinder, Paycell, Zara, lıdıo, Iyzıco, YDS, Google tarzı birçok saymakla bitmeyen sitede hesabı olmayanlar bile izinsiz para çekimi ile karşı karsıya. Hesabı olmayanların adına hesap açıp para aktarılıyor bu kadar kişi hackleniyor mu gerçekten yoksa gerçekten başka bir olay mı var? Günden güne çoğalan bu mağduriyet neyin nesi bilen var mı?
DarthGorsoy
Bilgin
Devlette bu şekilde yapılar olduğu takdirde normaldir.
Hocam halkı sosyal medyada bu adamlar temsil edecekse vah halimize. Bir yerlere sürekli örgüt propagandası sıkıştırıyor bunlar. Dolayısıyla DW, 140journos gibi kuruluslari izlemiyorum. Millet ufak bir konuda hakkını aramak için sokakta pankart çıkardığı zaman birden belirip örgüt liderlerine özgürlük, foşik TC, PKK halktır gibi saçma şeylerin söylenmesi ve bütün organizasyonun mahvolmasinda böyle kanalların da payı cok. VBio da keza.
Bunu biraz izle anlarsın demek istediğimi.
Kesinlikle böyle bir durum var. Her türlü kanıtlarım!
Bir örnek:
Annemin sanal kartı çalındı ve Trendyol üzerinden yüklü bir harcama yapıldı.
Üzüldüm dostum gerçekten başka bir şey olmamıştır umarım farklı bir şey oldu mu?
Hocam halkı sosyal medyada bu adamlar temsil edecekse vah halimize. Bir yerlere sürekli örgüt propagandası sıkıştırıyor bunlar. Dolayısıyla DW, 140journos gibi kuruluslari izlemiyorum. Millet ufak bir konuda hakkını aramak için sokakta pankart çıkardığı zaman birden belirip örgüt liderlerine özgürlük, foşik T.C., PKK halktır gibi saçma şeylerin söylenmesi ve bütün organizasyonun mahvolmasinda böyle kanalların da payı cok. VBio da keza.
Bunu biraz izle anlarsın demek istediğimi.
140jour özellikle PKK destekçisi diye biliyorum. Bunları izleyenlerin IQ'su Maymun'dan daha düşüktür.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347
-