Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Bu iş diğer önerilere göre en kolayı olduğundan tek gereken yüksek Upload hızı. Gerekirse Archive.org gibi sitelerden indirilip bizim NAS sunucularında olmasını, el değmemiş şekilde ISO - DMG dosyalarını bizim forumda kolayca bulmayı istiyoruz. Tek konuda tüm sürümler vs.

Örnek olarak Windows 95-11 arası sürümler gibi. Aynı şeyin macOS versiyonu da olur. Sanal makineler dahildir.

10-11 harici diğerlerine ihtiyacı olan kişi sayısı 3 falandır, böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapılabilir, ancak sunucuya nasıl bir etkisi olur muamma. Siz dosyayı indirirken dahi sunucuya etkisi var çünkü.
Ha bir de, macOS sürümlerini barındırmak yasal mı?

Şimdilik sunucumuzla bu mümkün değil, önerdiğiniz dosya yükleme servisi varsa oraya üyelik satın alımı gerçekleştirip bu öneriyi gerçekleştirebiliriz. Hâlihazırda Mediafire ve Google Drive var elimizde.
Hız kısıtlaması olmadan indirebildiğimiz her yer olur.

Yapılabilir, ancak sunucuya nasıl bir etkisi olur muamma. Siz dosyayı indirirken dahi sunucuya etkisi var çünkü.
Ha bir de, macOS sürümlerini barındırmak yasal mı?
Technopat'ta vardı.

Hız kısıtlaması olmadan indirebildiğimiz her yer olur.

Ben araştırdığım kadarıyla hız sınırı olmayan yerler geçici bir biçimde sunuyor hatta birine bakmıştık, "Para versen ancak tutacağım süreyi uzatırım." diyordu :D

Torrent kullanalım diyeceğim fakat Türkiye'de pek Torrent seedleme mantığı yok. O da zamanla batar herhalde. Yine ben ve 2-3 insan seedler fakat indiren kişi sayısına kıyasla seedleyen kişi sayısı çok az olursa o da mecburen sınırlanır. Evet, tüm önerilere açığım. Servis veya hizmet de önerebilirsiniz.

Windows XP, 7, 8, 8.1, 10, 11 ile ilgili her sürüm bu sitede ve Microsoft sunucularından çekiliyor. Gerek ESD, gerek ISO.

Ben araştırdığım kadarıyla hız sınırı olmayan yerler geçici bir biçimde sunuyor hatta birine bakmıştık para versen ancak tutacağım süreyi uzatırım diyordu :D

Torrent kullanalım diyeceğim fakat Türkiye'de pek Torrent seedleme mantığı yok. O da zamanla batar herhalde. Yine ben ve 2-3 insan seedler fakat indiren kişi sayısına kıyasla seedleyen kişi sayısı çok az olursa o da mecburen sınırlanır. Evet, tüm önerilere açığım. Servis veya hizmet de önerebilirsiniz.
2-3 tane Google hesabı açsanız tanesi 15 GB bulut alanından iş görmez mi? Link paylaşarak indiririz. 15'ten fazla veren yer var mı bakmak lazım.