Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Bu iş diğer önerilere göre en kolayı olduğundan tek gereken yüksek Upload hızı. Gerekirse Archive.org gibi sitelerden indirilip bizim NAS sunucularında olmasını, el değmemiş şekilde ISO - DMG dosyalarını bizim forumda kolayca bulmayı istiyoruz. Tek konuda tüm sürümler vs.

Örnek olarak Windows 95-11 arası sürümler gibi. Aynı şeyin macOS versiyonu da olur. Sanal makineler dahildir.

Şimdilik sunucumuzla bu mümkün değil, önerdiğiniz dosya yükleme servisi varsa oraya üyelik satın alımı gerçekleştirip bu öneriyi gerçekleştirebiliriz. Hâlihazırda Mediafire ve Google Drive var elimizde.
Şöyle bir şey olabilir, indirilecek işletim sistemini archive.org'dan redirect ederek indirebilir. Yani "indir" tuşuna basıldığında archive.org ve benzeri sitelerden indirme yapacak. Ancak kullanıcı o siteye gitmek zorunda kalmayacak. Bu mümkün mü?

Edit: Mega 50GB veriyor ama indirirken küfür ettiriyor.

Şöyle bir şey olabilir, indirilecek işletim sistemini archive.org'dan redirect ederek indirebilir. Yani "indir" tuşuna basıldığında archive.org ve benzeri sitelerden indirme yapacak. Ancak kullanıcı o siteye gitmek zorunda kalmayacak. Bu mümkün mü?
O zaman dosya bozulursa geri döndürme şansımız olmaz ki.

Yedek dosyalar NAS sisteminde kalabilir bence.

Sanal makineler olur da normal macOS dosyaları Apple'ın sitesinde vardı sanki. Varsa bulabilen bi' link atarsa güzel olur.

Düzenleme: Bazı sürümler bu linkten indirilebiliyor:

Son düzenleme:
2-3 tane Google hesabı açsanız tanesi 15 GB bulut alanından iş görmez mi? Link paylaşarak indiririz. 15'den fazla veren yer var mı bakmak lazım.

Google'da 200 GB alanım var, dert etmiyorum o kısmını fakat kullanım koşullarına aykırı oluyor Microsoft'a ait ISO'yu paylaşmak. Ücreti neyse öderiz orası dert ettiğimiz nokta değil yani :)

PixelDrain var bildiğim kadarıyla. Bir kişi hesap açmadan indirme yapacağı zaman 5 GB sınır koyuyor ama. macOS ISO dosyalarının boyutu 10 GB'tan fazla oluyor.

Düzeltme: Hesap açmak yeterli değil hesabınızı yükseltmeniz gerekiyor 5 GB'tan fazla indirme yapabilmek için.