Ella Freya

Üstün
Makaleler
1
Bu iş diğer önerilere göre en kolayı olduğundan tek gereken yüksek Upload hızı. Gerekirse Archive.org gibi sitelerden indirilip bizim NAS sunucularında olmasını, el değmemiş şekilde ISO - DMG dosyalarını bizim forumda kolayca bulmayı istiyoruz. Tek konuda tüm sürümler vs.

Örnek olarak Windows 95-11 arası sürümler gibi. Aynı şeyin macOS versiyonu da olur. Sanal makineler dahildir.

PixelDrain var bildiğim kadarıyla. Bir kişi hesap açmadan indirme yapacağı zaman 5 GB sınır koyuyor ama. macOS ISO dosyalarının boyutu 10 GB'tan fazla oluyor.

Düzeltme: Hesap açmak yeterli değil hesabınızı yükseltmeniz gerekiyor 5 GB'tan fazla indirme yapabilmek için.

Bunlarda da üyeliği sürdürme zorunluluğu sıkıntı, yine de aklımda bulunsun.

Bunlarda da üyeliği sürdürme zorunluluğu sıkıntı, yine de aklımda bulunsun.

Düşününce aklıma Custom ROM'ların çoğunlukla yüklendiği SourceForge geldi. Orası uygun olur mu acaba bu dosya yükleme işi için?

Mesela şurada çok büyük boyutlarda dosya yüklemesi yapmışlar. Belki kullanılabilir.

Düşününce aklıma Custom ROM'ların çoğunlukla yüklendiği SourceForge geldi. Orası uygun olur mu acaba bu dosya yükleme işi için?

Mesela şurada çok büyük boyutlarda dosya yüklemesi yapmışlar. Belki kullanılabilir.
Github'a da yüklenmez mi hocam? Yüklenir de bir sorun olur mu yani?

Bu da oranın kullanım koşullarına uymaz bence, baktım bu vakte kadar kimse yüklememiş. Yüklememişse izin verilmiyordur.

Derlenmemiş hali saklanıyor diye biliyorum, ancak tahminimce 70-80GB'lık programın derlenmemiş ve GUI'dan yoksun halinin 5GB olması pek aklımı almıyor açıkçası.

Kafamdaki soru işaretini gidermek için konuya mesaj yazdım, 2. soru işareti oluştu. :)