Türk halkı özgürlüğüne düşkün değildir

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Plant4
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 95
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B
  • Etiketler Etiketler
    türk
Peki hocam siz bilirsiniz. Fikirlerimiz aynı olmadığı için daha fazla cevap vermemeyi tercih ediyorum. Ortak noktada buluşamayacağımız için olay tartışmaya dönsün istemiyorum.
Konu tartışmaya açık, kimse üslubunu da bozmadı ama tercihinize saygım sonsuz.
Neden radikal solcular ve sagcilarla konusmadigimi bu konu ile daha da anladim. Teşekkürler.
"Radikal solcu" olarak yaftalanıp fazla radikelleşmekten Libertémolai tarafından şafak operasyonu ile göz altına alındım.

Hashtag koymak yazıyı 1500 punto yapıyormuş, siz yapmayın.

"Radikal solcu" olarak yaftalanıp fazla radikelleşmekten libertémolai tarafından şafak operasyonu ile göz altına alındım.
Ustune alindiysan ne guzel. Secimden beri kadikoy ve cihangir tayfaya gicigim kusura bakma.
Anlıyorum hocam yanlış anlasılmadan kusura bakmayın.
Yok hocam ne kusuru, insanlik hali.

Türk halkı iç bağımsızlığına değil dış bağımsızlığına düşkündür. Görünüşte başka bir millettin altında bulunmak hoşumuza gitmezken içeride tasma ile dolaşmayı, başkasının bizim yerimize düşünmesine bayılırız.

Ustune alindiysan ne guzel.
Aynen öyle. Solcu olmak güzeldir, o yüzden üstüme alındım.

Ha solcu nefretini de hic anlamiyorum. Bir tane sağlıklı görüş ile karşılaşmadım şu düşüncenin arkasında olan.

Secimden beri kadikoy ve cihangir tayfaya gicigim kusura bakma.
Şu an Kahramanmaraş'ta ismini vermediğim bir ilçede ikamet ediyorum. Ne Kadıköy ne Cihangir yani kısaca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…