Görüp cevap verdiğin mesaj yok edildi dostum ekstra bir şey yazmadım.
Detaylar
Kim cevapladı?Konu tartışmaya açık, kimse üslubunu da bozmadı ama tercihinize saygım sonsuz.Peki hocam siz bilirsiniz. Fikirlerimiz aynı olmadığı için daha fazla cevap vermemeyi tercih ediyorum. Ortak noktada buluşamayacağımız için olay tartışmaya dönsün istemiyorum.
"Radikal solcu" olarak yaftalanıp fazla radikelleşmekten Libertémolai tarafından şafak operasyonu ile göz altına alındım.Neden radikal solcular ve sagcilarla konusmadigimi bu konu ile daha da anladim. Teşekkürler.
Hashtag koymak yazıyı 1500 punto yapıyormuş, siz yapmayın.
Neden radikal solcular ve sagcilarla konusmadigimi bu konu ile daha da anladim. Teşekkürler.
Radikal sağcılar aşırı özgürlükçü de olur?
Türkiye'deki sagdan bahsediyorum hocam. İslam'ci tayfa.
Türkiye'deki sagdan bahsediyorum hocam. İslam'ci tayfa.
Anlıyorum hocam yanlış anlasılmadan kusura bakmayın.
Ustune alindiysan ne guzel. Secimden beri kadikoy ve cihangir tayfaya gicigim kusura bakma."Radikal solcu" olarak yaftalanıp fazla radikelleşmekten libertémolai tarafından şafak operasyonu ile göz altına alındım.![]()
Yok hocam ne kusuru, insanlik hali.Anlıyorum hocam yanlış anlasılmadan kusura bakmayın.
Alperen Arslan
Üstün
- Makaleler
- 1
Türk halkı iç bağımsızlığına değil dış bağımsızlığına düşkündür. Görünüşte başka bir millettin altında bulunmak hoşumuza gitmezken içeride tasma ile dolaşmayı, başkasının bizim yerimize düşünmesine bayılırız.
Aynen öyle. Solcu olmak güzeldir, o yüzden üstüme alındım.
Ha solcu nefretini de hic anlamiyorum. Bir tane sağlıklı görüş ile karşılaşmadım şu düşüncenin arkasında olan.
Şu an Kahramanmaraş'ta ismini vermediğim bir ilçede ikamet ediyorum. Ne Kadıköy ne Cihangir yani kısaca.Secimden beri kadikoy ve cihangir tayfaya gicigim kusura bakma.
Liberteryenlik var solculugun karsısında, liberallik var ne güzel.
Görmedim ki.Görüp cevap verdiğin mesaj yok edildi dostum ekstra bir şey yazmadım.![]()