Bazı insanlar özgürlüğün anlamını bilecek kadar evrim geçiremedi. Sanki orta çağdaymışız gibi mutlak güce sahip olana tapıyorlar. Halen gerideler. İleriyi düşünmüyorlar. Çok seviyorlar hırsızı ve yalancıyı. Orta Çağ'dan farkı teknolojik olarak ileride olmak. Ama böyle daha da devam ederse teknolojiyi bile bulamayacağız. Tamamen Afganistan veya bazı Afrika ülkeleri gibi olacağız.
Detaylar
Kim cevapladı?İmkanım olsa kaçak bile olsa Avrupa'ya giderim. Batı dışında yaşanacak hiçbir yer yok.Bazı insanlar özgürlüğün anlamını bilecek kadar evrim geçiremedi. Sanki orta çağdaymışız gibi mutlak güce sahip olana tapıyorlar. Halen gerideler. İleriyi düşünmüyorlar. Çok seviyorlar hırsızı ve yalancıyı. Orta Çağ'dan farkı teknolojik olarak ileride olmak. Ama böyle daha da devam ederse teknolojiyi bile bulamayacağız. Tamamen Afganistan veya bazı Afrika ülkeleri gibi olacağız.
Türkiye'deki solcularin %90'ı kadikoy ve cihangirli. Ayrica kadikoy tayfayi bilmeyen bir solcu gormek sasirtti. Secim donemi boyunca inceyi karalayanlar onlardi oysaki...Ha solcu nefretini de hiç anlamıyorum. Bir tane sağlıklı görüş ile karşılaşmadım şu düşüncenin arkasında olan.
Yo bilmiyor değilim. Haberdarım yani. Ama %90 oranı çok yanlış. Beton solun oy oranlarına bakıp fikir çıkarabilirsiniz az cok oranın yanlışlığı hakkında. TKP, HKP gibi partiler örneğin.Türkiye'deki solcularin %90'ı kadikoy ve cihangirli. Ayrica kadikoy tayfayi bilmeyen bir solcu gormek sasirtti. Secim donemi boyunca inceyi karalayanlar onlardi oysaki...
Pcman80
Üstün
Hocam Türkler olarak bir şeyin kıymeti gittikten sonra anlaşıldığı için onu daha fazla kullanmak istiyoruz. Böylece girdiğimiz yerler de yasaklanıyor.
CHP sol değil ki ABD'de ki Demokratik Parti gibi bir şey. O parti de Amerika'da sol görülüyor ama Avrupa'da ki en sağ partilerden daha sağ aslında. ABD ve Türkiye'de sol yok sadece sağ var.Yo bilmiyor değilim. Haberdarım yani. Ama %90 oranı çok yanlış. Beton solun oy oranlarına bakıp fikir çıkarabilirsiniz az cok oranın yanlışlığı hakkında. TKP, HKP gibi partiler örneğin.
Hocam CHP sol dememiştim ya sanki. Örnek olarak TKP ve HKP demişim. Onlara sağ demişsiniz siz de. Delüzyonel valla.CHP sol değil ki ABD'de ki Demokratik Parti gibi bir şey. O parti de Amerika'da sol görülüyor ama Avrupa'da ki en sağ partilerden daha sağ aslında. ABD ve Türkiye'de sol yok sadece sağ var.
Evet memur bey, bu arkadaş.Ülke yıkılıp yeniden kurulsa aslında, fazlalıklardan arınmış şekilde.
Hocam CHP sol dememiştim ya sanki. Örnek olarak TKP ve HKP demişim. Onlara sağ demişsiniz siz de. Delüzyonel vallahi.
Genel olarak söyledim size cevap vermedim de TKP ve HKP'ye sağ demedim. CHP sol değil Amerika'daki Demokratik'e benziyor dedim.
Mesajımı alintilayinca bana söylüyorsunuz zannettim. "Türkiye'de sol yok" demişsiniz, dolaylı olarak sağ demiş oluyorsunuz sanki ama bilemedim.Genel olarak söyledim size cevap vermedim de TKP ve HKP'ye sağ demedim. CHP sol değil Amerika'daki Demokratik'e benziyor dedim.