Bir şey eklemeyi unutmuşum. Bilgisayarım boşta iken bile takılmalar yaşıyordum. Artık ne varsa içinde. Kaspersky ve Malwarebytes gibi uygulamalar ile defalarca tam tarama yapmama, indirilen özel programlanmış Java dosyalarını silmeme rağmen hiçbir çözüme ulaşamadım.
Tamam işte ne tür pislik varsa o launcher'da var. Ben sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ama sonradan silmiştim önlem olsun diye.

Bir şey eklemeyi unutmuşum. Bilgisayarım boşta iken bile takılmalar yaşıyordum. Artık ne varsa içinde. Kaspersky ve Malwarebytes gibi uygulamalar ile defalarca tam tarama yapmama, indirilen özel programlanmış Java dosyalarını silmeme rağmen hiçbir çözüme ulaşamadım.

Hocam Java virüsü ise Nekodetector vardı ona bakabilirsiniz. Jar dosyalarını tarıyor o.

Hocam o Minecraft sunucusununda moderatörler de biraz kıt beyinli. Hiç çekinmeden söylerim yani, olayı boş verin 😃. Ana avrat girecektim de dava korkusu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam işte ne tür pislik varsa o Launcher'da var. Ben sorun yaşadığımı hatırlamıyorum ama sonradan silmiştim önlem olsun diye.

Hem verilerim çalındı her gün defalarca giriş denemesi yapılıyor. Hem de bilgisayarım zarar görüyor. Burada ben bu adamlara bir şey desem dava hakları var mı?

Geçmiş olsun hocam, inadına launcher indirtmeye çalışan tanıdıklarımla boşuna tartışmamışım.
Bende yüklü duruyor da şu ana kadar bir şey olmadı. Survival sunucusunun en zenginlerinden biriydim çok tanınırdım 😎 sonra sunucuyu bırakınca claim'ler silindi tüm eşyalarım gitti tabi çöktüler.
Gereksiz vakit kaybı o launcher.

Geçmiş olsun hocam, inadına Launcher indirtmeye çalışan tanıdıklarımla boşuna tartışmamışım.

NVIDIA kartlarda nedense pek hissedilmiyor bu etkiler. AMD kartlarda FPS 2 katı düşüyor. Bende 1170'lerden 340'lara düştü.

Bende yüklü duruyor da şu ana kadar bir şey olmadı.

Bilgisayarı formatlayip test etmeniz lazım onu. Şu anki FPS'iniz gerçeği yansıtmaz.