Bu aralar herkesin topluluk ile bir şeyler yapası var sanırım. Bende de var aynı his. Bu Ultra herkese bulaştırdı.

Windows 10 ISO yapacaktım vakit bulamıyorum. Eğer Minecraft sunucusu tarzı herhangi bir topluluk kurulursa seve seve yardımcı olabilirim. Özellikle oyun sunucularında.

Oranın kitlesi de ayrı kötü. Hile diye millete RAT indirtiyorlar. Bende bulaştırmıştım. Güvenlik takıntısı başladı. Linux'a geçtim.

Masaüstünde bende Linux Mint geçmeyi düşünüyorum. Laptopta şu anlık Windows şart Office programları dolayısıyla.

Bende her ikisinde oynadım hiçbir sorun yaşamadımda bilemiyorum nasıl olabilirki bu?

Tam yılını hatırlamıyorum ama 2021 gibi sanırsam RAT yediler ve tüm kullanıcıların bilgileri sızdırıldı. Şifrenizi değişmediyseniz hala sizin hesabınıza girebilirler kullanıcı adından şifrenizi buluyorlar. Gmail'iniz de çıkıyor. Ve Launcher'lerinin içinde ne olduğu belli değil.

Tam yılını hatırlamıyorum ama 2021 gibi sanırsam RAT yediler ve tüm kullanıcıların bilgileri sızdırıldı. Şifrenizi değişmediyseniz hala sizin hesabınıza girebilirler kullanıcı adından şifrenizi buluyorlar. Gmail'iniz de çıkıyor. Ve Launcher'lerinin içinde ne olduğu belli değil.
Durum kötüymüş sağolun hocam.