Şu ülkede bütün herkes insan yerine konuldu ama bi' biz konulamadık. Kendi ülkemizde *** olduk.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 2
Amaç belli zaten.
Suriyeli ve Afganlar kedi köpek gibi ürediği için doğal öyle soru sormaları. Ayrıca devlet hastanelerine güvenin abi. Yaşı olan çoğu kişi devlet hastanesinde Dünyaya gelmiştir. Elimden gelse devlet üniversitesinde okumak istedim ama olmadı, özelde okudum. 3 ameliyat oldum devlette, annem 2 ameliyat oldu. Mis gibi, tertemiz odalar, hizmet güzel. Yani millete hava atılacak diye, story atacağım diye özele gitmeler çok arttı.
Geraltın kılıcı
Üstün
Şu ülkede bütün herkes insan yerine konuldu ama bi' biz konulamadık. Kendi ülkemizde *** olduk.
Bu çeteyi biraz araştırayım dedim. Çok bir olayı olmamasına rağmen devletimiz nedense yakalamamış. Hmm. Üstüne bu olaylar tamamen ortaya çıktıktan sonra yakalamayı yürürlüğe soktular ve ülke şu anda şenlik gibi yangın alanındayken bunu yapıyorlar. Herhalde propaganda ile halkı kandırıp yine seçim kazanma derdindeler.
Lübnanlıların zenginleri gelsin bari. Bıktık fakirden!
Suriyeli ve Afganlar kedi köpek gibi ürediği için doğal öyle soru sormaları. Ayrıca devlet hastanelerine güvenin abi. Yaşı olan çoğu kişi devlet hastanesinde Dünyaya gelmiştir. Elimden gelse devlet üniversitesinde okumak istedim ama olmadı, özelde okudum. 3 ameliyat oldum devlette, annem 2 ameliyat oldu. Mis gibi, tertemiz odalar, hizmet güzel. Yani millete hava atılacak diye, story atacağım diye özele gitmeler çok arttı.
Hocam devlet hastanelerindeki bazı doktorlar çok cins oluyorlar. Bu arada artık şu Afgan ve Suriyeli mültecilerin yemeklerine tehdit ederek şap atalım. Adamlar ürediğinde bırakmıyor be!
Doktoru da aynı, elebaşı da.
Geraltın kılıcı
Üstün
Adamlar zaten ismi lazım değilin çocuğuymuş.
Randevu alınabilirse...Suriyeli ve Afganlar kedi köpek gibi ürediği için doğal öyle soru sormaları. Ayrıca devlet hastanelerine güvenin abi. Yaşı olan çoğu kişi devlet hastanesinde Dünyaya gelmiştir. Elimden gelse devlet üniversitesinde okumak istedim ama olmadı, özelde okudum. 3 ameliyat oldum devlette, annem 2 ameliyat oldu. Mis gibi, tertemiz odalar, hizmet güzel. Yani millete hava atılacak diye, story atacağım diye özele gitmeler çok arttı.
- Makaleler
- 1
Doktorlardan birisi PKK'lı terörist çıkmış, bunu doktor yaparsan senin evladına hiç acır mı 
Devlette artık boş gün bulmak çok zor. Randevu alıyorsun 2 haftadan daha fazla sonraya randevu veriyorlar. Birde devlet hastaneleri güzel güzel olmasına da tamamen hastaneye göre değişiyor. Çok güzel devlet hastanelerine gittim aşırı kötüsüne de, bir tane devlet hastanesinde her yer kırık dökük hiç bakılmamıştı birde gördüğüm bacağı kırık çocuğun alçısı yamuk yumuktu… Ben de kontrole gitmiştim o zamanlar devlete, bileğim kırıktı alçıyı özelde yaptırmıştık tertemizdi. Devletteki doktor yok işte şu röntgeni çektir bunu çektir sıra beklemekten 5 dakikalık işi 1.5 saatte anca yapabildik sonuç olarak beklediğimiz cevapla çıktık. Özelde durum böyle değildi her şey tak tak oluyor, sıra devlete göre karşılaştırırsan neredeyse yok.Suriyeli ve Afganlar kedi köpek gibi ürediği için doğal öyle soru sormaları. Ayrıca devlet hastanelerine güvenin abi. Yaşı olan çoğu kişi devlet hastanesinde Dünyaya gelmiştir. Elimden gelse devlet üniversitesinde okumak istedim ama olmadı, özelde okudum. 3 ameliyat oldum devlette, annem 2 ameliyat oldu. Mis gibi, tertemiz odalar, hizmet güzel. Yani millete hava atılacak diye, story atacağım diye özele gitmeler çok arttı.
Bu arada randevu işi de tamamen ne için gittiğine bağlı ama yine de gerçekten çok uzun süreler.