Cay 1 Lira 4

Başarılı
Türk Telekom'da 1000 Mbps internet kullanıyorum fakat internet o kadar akıcı değil. Bir siteye girmeye çalıştığımda 3-4 saniye kadar bekletiyordu. Ben de Armoury Crate uygulamasından Game First özelliğini açtım ve bu 2 saniyeye kadar düştü. Bufferbloat testlerini görüldüğü gibi, bunu daha da düşürebilir miyim?

1785285619395.webp

1785285631694.webp

Adsız.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
SFP işine de girmek istiyorsun galiba, isteme sebebin nedir artık yüksek hız gelmiyor onu baştan belirteyim. Tek cihazda her şeyi halledeyim mi isteğin ?

Gecikme sanırım daha da düşüyor eğer öyleyse denemek isterim yıllardır 35 Mbps internet kullandım artık yavaş ve gecikmeli internet kullanmak istemiyorum.

Gecikme sanırım daha da düşüyor eğer öyleyse denemek isterim yıllardır 35 Mbps internet kullandım artık yavaş ve gecikmeli internet kullanmak istemiyorum.
Aynı durumdayız. Önce router işini halledelim gerek görürsen SFP işine girişiriz. Benim fikrim ise evde kullanmadığın PC varsa o ve bir tane router.

Hocam eski PC im duruyor fakat güç kaynağı ve SSD'si yok. Şu an boşta duran ASUS AC750 router var.

SFP kurtarmaz. Hatta gereksiz masraf olur. QoS kurtarmadıysa yeni, gigabit destekli basit bi router alıp 3600p yi bridge modunda kullanarak işi çözersin.