Tesla Bobini

Başarılı
Saçma bir şekilde gündüz hiçbir şey yokken akşam 7'den sonra internet yavaşlıyor ping oluyor fotoğrafları bile zor açıyor nedeni ne olabilir? @62

Dosya Ekleri

• 1.webp
    1.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 104
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim TT mobilde aynı. Millet işten gelip çöküyor ne olacak. Bazen Techolay yavaşlıyor orası ayrı.

Bağlı olduğunuz dolapla alakalı diye biliyorum. Yetersiz gelince internette yavaşlamalar oluyor. Geceye doğru geri eski hızına geliyordur sanırım?

Türk Telekom'a bu şekilde mi söyleyeyim sorunu? Arıyorum sistem üzerinden bakıyoruz altyapıda bir sorun yok diyorlar insan daha da sinirleniyor sanki can sıkıntısına arıyoruz firmayı.
İyi de bu sorunu sıradan MH asla bulamaz, göremez ve kavrayamaz. POP noktasında oluşacak kapasite sorunu, siz farkına varmadan haftalar önce tespit edilmiş oluyor.

Çözümü için zaman lazım. Şak diye cihaz alamıyorsunuz, kablo çekemiyorsunuz. Bunlar hem pahalı hem de uzun süren işler...

Bağlı olduğunuz dolapla alakalı diye biliyorum. Yetersiz gelince internette yavaşlamalar oluyor. Geceye doğru geri eski hızına geliyordur sanırım?
Saha dolabından kaynaklı değil. Olsaydı başka zaman dilimlerinde de sorun yaşanırdı. Yetmezmiş gibi DSLAM aşırı ısıdan sürekli resetlenirdi.

İyi de bu sorunu sıradan MH asla bulamaz, göremez ve kavrayamaz. POP noktasında oluşacak kapasite sorunu, siz farkına varmadan haftalar önce tespit edilmiş oluyor.

Çözümü için zaman lazım. Şak diye cihaz alamıyorsunuz, kablo çekemiyorsunuz. Bunlar hem pahalı hem de uzun süren işler...

Saha dolabından kaynaklı değil. Olsaydı başka zaman dilimlerinde de sorun yaşanırdı. Yetmezmiş gibi DSLAM aşırı ısıdan sürekli resetlenirdi.
Attıkları cevaba bak adamlar kapasite yetersizliği olduğunu kabul etmiyorlar saçma sapan cevap yazmışlar bir de diyorlar ki altyapınıza baktık hızınızda sorun yok en sonunda eve gelin birader beraber bakalım diye.

Dosya Ekleri

• hhh.webp
    hhh.webp
    137 KB · Görüntüleme: 70