GTR

Uzman
Yer
Manisa
Merhaba. Adresimde TTNET fiber var. Bu altyapı ile TurkNet mi kullansam, yoksa TTNET mi kararsız kaldım. Yakın zamanlarda GigaFiber gelme ihtimali de var ayrıca. Ayrıca TurkNet kullanırsam ve GigaFiber gelirse ücretsiz geçiş yapabiliyor muyuz? Ve fiyatı peşin 1 yıllık ödersek ne olacak? Sonuçta 1000 Mbps TTNET altyapısında daha pahalı. Bilenler varsa cevap verirse sevinirim.

Turknet kullanırken GigaFiber gelirse geçiş ücretsiz. Peşin ödeme bir şey değiştirmez, ben peşinken geçtim. Diyelim sen 700 liradan değil 900 liradan 1 yıllık peşin yaptın ve 6 ay kullandıktan sonra GigaFiber geldi, diğer kalan 6 aydaki 200 lira fazla bakiye olarak kalıyor. 12 ay bittikten sonraki 2 ay içinde fatura çıkmaz, 14 ay kullanmış olursun.

Turknet kullanın. Zaten fiber altyapıda sıkıntı çekmezsiniz. 1 yıl peşin öderseniz piyasaya göre ucuza geliyor. İsterseniz 200 TL farkla 1 Gbps'ye yükseltirsiniz. Ayrıca zaten GigaFiber gelebilir diyorsunuz. Daha rahat olur geçiş. Ayrıca DAVET2026 koduyla ilk ay ücretsiz kullanırsınız.

TurkNet kullanırken GigaFiber gelirse geçiş ücretsiz. Peşin ödeme bir şey değiştirmez, ben peşinken geçtim. Diyelim sen 700 liradan değil 900 liradan 1 yıllık peşin yaptın ve 6 ay kullandıktan sonra GigaFiber geldi, diğer kalan 6 aydaki 200 lira fazla bakiye olarak kalıyor. 12 ay bittikten sonraki 2 ay içinde fatura çıkmaz, 14 ay kullanmış olursun.

TurkNet kullanın. Zaten fiber altyapıda sıkıntı çekmezsiniz. 1 yıl peşin öderseniz piyasaya göre ucuza geliyor. İsterseniz 200 TL farkla 1 Gbps'ye yükseltirsiniz. Ayrıca zaten GigaFiber gelebilir diyorsunuz. Daha rahat olur geçiş. Ayrıca DAVET2026 koduyla ilk ay ücretsiz kullanırsınız.

Hocalarım GigaFiber başvurusu yaparsam 3 ay bedava mı oluyor?

Hayır, mevcutta Türk Telekom altyapısı ile TurkNet hizmet alırken 3 ay bedava kullanamazsın. Sadece ücretsiz GigaFiber geçişin olur.

Pardon hocam %50 indirim mi oluyor sitesinde öyle yazıyor.

Formu doldur, ilk 3 ay %50 indirimli.
İnternetin olsun!
Eğer altyapında GigaFiber yoksa üzülme, anında aksiyona geç! GigaFiber istiyorum formunu doldur ve GigaFiber istiyorum talebini bırak.

Formu dolduran herkese ilk 3 ay %50 indirimli abonelik de TurkNet'ten olsun.

Pardon hocam %50 indirim mi oluyor sitesinde öyle yazıyor.

Formu doldur, ilk 3 ay %50 indirimli.
İnternetin olsun!
Eğer altyapında GigaFiber yoksa üzülme, anında aksiyona geç! GigaFiber istiyorum formunu doldur ve GigaFiber istiyorum talebini bırak.

Formu dolduran herkese ilk 3 ay %50 indirimli abonelik de TurkNet'ten olsun.
Aynı zamanda binada ilk geçen kişiye 2 ay ücretsiz de var.