Lake

Başarılı
Yer
Çanakkale
TT fttx V1 GPON altyapisi mevcut. Şu an Netspeed uzerinden 100/20 olarak kullanıyorum.
Kurumsal olarak bile duzgun upload hizi veren sirket yok mudur? TT kurumsal olarak da mi vermez yuksek uploadi? Illa metro internet (mumkun degil) ya da 50 Mbit mi?

Maalesef mevcut değil. TT'nin kendisi ne sunuyorsa, alternatif firmalar onu sunuyor. Teknik olarak yüksek upload paketleri toptan tarafta buluyor. TT cambazlık yapıp satışa açmadığı için fiyat bilgisinden öteye gidemiyor. BTK veya ilgili kurumların hakkımızı çok güzel gözetiyor.

Neyse...

Maalesef mevcut değil. TT'nin kendisi ne sunuyorsa, alternatif firmalar onu sunuyor. Teknik olarak yüksek upload paketleri toptan tarafta buluyor. TT cambazlık yapıp satışa açmadığı için fiyat bilgisinden öteye gidemiyor. BTK veya ilgili kurumların hakkımızı çok güzel gözetiyor.

Neyse...
Gigafiber'in Canakkale'ye gelmesini bekleyecegiz artik. 10 yila olsa iyi. :)

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Turknet sitesinde 100/20 gözükmesine rağmen 120/50 alıyorum. Upload gayet düzgün gibi, FTTX V1 altyapım var Türk Telekom üzerinden.

Turknet sitesinde 100/20 gözükmesine rağmen 120/50 alıyorum. Upload gayet düzgün gibi, FTTX V1 altyapım var Türk Telekom üzerinden.
Ilginc. Zaten atlyapi olarak fiber'de fiziksel bir sorun yok simmetrik baglanti icin, yapay sekilde kisitliyorlar. Birkac saglayici ile konusmayi deneyecegim bakalim biri bir sey yapabilecek mi.