Detaylar
Kim cevapladı?Darth Maul
Deneyimli
Nerede yaşıyorsunuz?
Ozzytaste
Yetkin
Türk Telekom zaten mobilde rezildir. Bir ay dayandım Vodafone tercih ettim şimdi güzel.Türk Telekom'a geçtiğimden beri hiçbir yerde adam gibi çekmiyor, sizde de öyle mi? Şehrin göbeğinde 3G ile yaşıyorum şaka gibi, WİFİ olmasa adam gibi internete bile giremeyeceğim.
Bursa osmangazi de yaşıyorum hocam nereye gidersem gideyim inegöl olsun nilüfer olsun hiçbir yerde çekmiyor. Vodafone'a veya Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum.
Darth Maul
Deneyimli
Vodafone çeker ama çok yavaş. Turkcell daha iyi.Bursa osmangazi de yaşıyorum hocam nereye gidersem gideyim inegöl olsun nilüfer olsun hiçbir yerde çekmiyor. Vodafone'a veya Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum.
Thanos
Üstün
Türk Telekom'a geçtiğimden beri hiçbir yerde adam gibi çekmiyor, sizde de öyle mi? Şehrin göbeğinde 3G ile yaşıyorum şaka gibi, Wi-Fi olmasa adam gibi internete bile giremeyeceğim.
Geçen sene 1 yıl bir kere kullandım anladım ki Turkcell'den şaşırmaz her teknoloji kategorisinin 1 numara markası vardır operatörlükte de Turkcell her zaman bir numara Türk Telekom'da ne yaparsanız yapın o düzelmez ya tahahhütü iptal edip cayma bedelini ödersiniz ardından Turkcell'e geçersiniz ya da geçen sene ki ben gibi müşteri hizmetleriyle tartışıp durursunuz.
Geçen sene 1 yıl bir kere kullandım anladım ki Turkcell'den şaşırmaz her teknoloji kategorisinin 1 numara markası vardır operatörlükte de Turkcell her zaman bir numara Türk Telekom'da ne yaparsanız yapın o düzelmez ya tahahhütü iptal edip cayma bedelini ödersiniz ardından Turkcell'e geçersiniz ya da geçen sene ki ben gibi müşteri hizmetleriyle tartışıp durursunuz.
Kısacası Turkcell parasının hakkını veriyor ucuz hattın bedeli böyle oluyor.
V. Scaletta
Yetkin
Türk Telekom'a geçtiğimden beri hiçbir yerde adam gibi çekmiyor, sizde de öyle mi? Şehrin göbeğinde 3G ile yaşıyorum şaka gibi, WİFİ olmasa adam gibi internete bile giremeyeceğim.
Vodafone ve Türk Telekom şans işi birazcık.
Turkcell daha verimli olacaktır.
Yanlışlıkla SD kart girişine sokmaya çalışınca alt tarafında küçük bir çizik olmuştu ama çalıştığı için sorun etmemiştim, bakayım yeni SIM kart alırım hocam.SIM kartınızda bir problem olabilir. Eğer SIM kartınız eski veya zarar görmüşse hakikaten çok yavaş oluyor. Bir yakınımda da aynı sorun vardı.
Evet hocam bizim ev interneti de Turkcell pahalı ama acayip iyi çekiyor fiyatını hak ediyor.Geçen sene 1 yıl bir kere kullandım anladım ki Turkcell'den şaşırmaz her teknoloji kategorisinin 1 numara markası vardır operatörlükte de Turkcell her zaman bir numara Türk Telekom'da ne yaparsanız yapın o düzelmez ya tahahhütü iptal edip cayma bedelini ödersiniz ardından Turkcell'e geçersiniz ya da geçen sene ki ben gibi müşteri hizmetleriyle tartışıp durursunuz.
Kısacası Turkcell parasının hakkını veriyor ucuz hattın bedeli böyle oluyor.
Çekmemesi normaldir. Çünkü rezil bir çekim gücü var. Arkadaşımın da hattı Türk Telekom. Onunki de iğrenç çekiyor.Türk Telekom'a geçtiğimden beri hiçbir yerde adam gibi çekmiyor, sizde de öyle mi? Şehrin göbeğinde 3G ile yaşıyorum şaka gibi, WİFİ olmasa adam gibi internete bile giremeyeceğim.
Senin orada nasıl bilmem ama Adana'da Vodafone gayet güzel çekiyor.