144

Üstün
Makaleler
1
Arkadaşım önceden VDSL altyapıda TurkNet ile 50 alırken bu lanet Telekom ile şu anda 20 - 25 zor alıyor. Geçen gün 30 - 40 görünce şükür duası edecekti az daha. Zorttelekom. Kullanmayın kullandırtmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım önceden VDSL altyapıda TurkNet ile 50 alırken bu lanet Telekom ile şu anda 20 - 25 zor alıyor. Geçen gün 30 - 40 görünce şükür duası edecekti az daha. Zorttelekom. Kullanmayın kullandırtmayın.
VDSL2'de sorunlar olabilir, eve giden kısım bakır.

TurkNet elinden gelenini yapıyor bu haliyle o VAE VDSL2 sistemde.

Son düzenleyen: Moderatör:
VDSL2'de sorunlar olabilir, eve giden kısım bakır.

TurkNet elinden gelenini yapıyor bu haliyle o VAE VDSL2 sistemde.
Türknet müşteri hizmetlerinde çok kaba bir personelle karşılaşmıştım. Telefon görüşmesi bitince ankete yönlendirse 1 ya da 0 puan verecektim. Üstelik bu çalışanla Türknetli olabilmek için görüşüyordum yani bir de Türknetli olsam kim bilir kimlerle muhattap olacağım zaten nasıl olsa cepteyim.

Altyapı döşemesini güzel yapsalar iyi firma ama baştan savma döşüyorlar.
Fiber dönüşüm hızlandırıldı. Ama yine yetersiz bir hız.

Türknet müşteri hizmetlerinde çok kaba bir personelle karşılaşmıştım. Telefon görüşmesi bitince ankete yönlendirse 1 ya da 0 puan verecektim. Üstelik bu çalışanla Türknetli olabilmek için görüşüyordum yani bir de Türknetli olsam kim bilir kimlerle muhattap olacağım zaten nasıl olsa cepteyim.
Bazıları kaba zaten. TurkNet'e özel değil bu.

Banane evladim 24 ulkeden? Izmir'in ortasinda Karsiyaka'da bana 25 Mbit hatti 1 ayda zar zor baglayabiliyorsun. Mars'a kopru kursan ne isime yarayacak. Afrika seviyesinde internet kullandiriyor vatandasina ama 24 ulke ile kopru kurduk. Sanki bana faydasi var.
Karşıyaka'da 25 Mbps mi?! Oha artık.