Ben TurkNet'deyim Telekom altyapısı var. 70 civarı alıyordum sonra düşürdüler. Telekom'dan adam geldi baktılar 24'e sabitleyin dedi kullanamazsınız dedi. Sonrasında TurkNet'ten de aynısını söylediler. Bende BTK şikayet ettim bayağı uğraştım mücadele ettim LinkedIn de yazdım uğraştım. Sonra tutuştular 2 gün oldu şu anda sorunum çözüldü 70 civarı alıyorum. En sonda yıllık TurkNet ödemesini yaptık. Eğer bilerek hattı düşürüp öyle kullanın diyorlarsa bilin ki yalan söylüyorlar.

Evet evet şahlanıyoruz (!).

Ben TurkNet'deyim Telekom altyapısı var. 70 civarı alıyordum sonra düşürdüler. Telekom'dan adam geldi baktılar 24'e sabitleyin dedi kullanamazsınız dedi. Sonrasında TurkNet'ten de aynısını söylediler. Bende BTK şikayet ettim bayağı uğraştım mücadele ettim LinkedIn de yazdım uğraştım. Sonra tutuştular 2 gün oldu şu anda sorunum çözüldü 70 civarı alıyorum. En sonda yıllık TurkNet ödemesini yaptık. Eğer bilerek hattı düşürüp öyle kullanın diyorlarsa bilin ki yalan söylüyorlar.
Aynen öyle ama bunu yapmalarını nedeni de olabiliyor:

Kopma yaşanmasın diye.

Son düzenleme:
Evet evet şahlanıyoruz (!).

Kopma yaşanmasın diye.

Kopma yaşanmasın diye.

Yok eskiden de zaten kopma olmuyordu. Sonra altyapıyı bozdular. Ama şimdi sıfır kopma hiç yok.

Nasıl yaptılar bilmiyorum.

Yazın nüfusu yarım milyonu geçen İzmir Dikilide ve aynı şekilde turistlerin uğrak noktası olan Bergama Kozak yaylasında hiç bir şekilde hatlar ve internet çekmiyor. Ellerinizdeki köprüyü bize yedirtmeyiz, yemeyiz. Taahhüt bitince Turkcell'e geçmeyi düşünüyorum.

Acilen DSL altyapının rafa kaldırılması lazım. Gerekirse devlet desteğiyle de olsa en kötü CAT5-6 altyapıya geçilmeli.

Koskoca belediyenin dibindeyim, yanımda koskoca devlet üniversitesi var. Ona rağmen VDSL kullanıyorum. Mükemmel bir altyapı hizmeti, büyükşehir de doğru düzgün fiber internet yok.

Acilen DSL altyapının rafa kaldırılması lazım. Gerekirse devlet desteğiyle de olsa en kötü CAT5-6 altyapıya geçilmeli.
VDSL2'yi yarı fiber yaptılar zaten (FTTC/B). ADSL2+ daha beter, o direkt santralden gelebiliyor. Yine de ikisi de kaldırılmalı. Rezillikleri bitmiyor bu ikilinin ülkede.

Koskoca belediyenin dibindeyim, yanımda koskoca devlet üniversitesi var. Ona rağmen VDSL kullanıyorum. Mükemmel bir altyapı hizmeti, büyükşehir de doğru düzgün fiber internet yok.
Türk Telekom işte, ne beklersin ki... Üzülüyorum sana.