Türk Telekom Binama fiber kablo çekti ve ofdk koydu tam 2 aydır bekliyoruz ama altyapı sorgulamada gözükmüyor hem de obk dairelere çekilmedi VDSL çok yavaş canlı ders alamıyorum mümkün olduğunca hızlı şekilde ne yapmalıyım Not: Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 2 Ağustos 2024
- Makaleler
- 5
Bizim binaya da kablo geldi 5,6 ay oldu hala fibere geçiş sağlanmadı.
Türk Telekom Binama fiber kablo çekti ve ofdk koydu tam 2 aydır bekliyoruz ama altyapı sorgulamada gözükmüyor hem de obk dairelere çekilmedi VDSL çok yavaş canlı ders alamıyorum mümkün olduğunca hızlı şekilde ne yapmalıyım Not: Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum
Apartmandakilerin imzası ile birlikte dilekçe oluşturup müdürlüğe vermelisin.
Normalde 2 hafta içinde aktif olmalı bir sıkıntı yoksa.
EulalieVaurien
Uzman
Binana çekilen kablo FTTB mi FTTH mi? Binamda FTTB altyapısı vardı çekildikten sonra 1 ay sadece aktif edilmesini bekledim. Şehrindeki TT müdürlüğüne gidip bilgi alman gerekiyor. Binada başka bekleyenler varsa onları referans olarak kullanabilirsin.
EulalieVaurien
Uzman
Şanslısın 1000mbps internet alabileceksin, dostum kendin için uğraşman gerekiyor yoksa daha aylarca beklersin. Bir tane dilekçe yaz altına binada oturanlardan imza al daha sonra müdürlüğe git. Maalesef ihtiyacı olan adam uğraşmazsa çok zor geliyor o internet.