adredrad

Uzman
Türk Telekom Binama fiber kablo çekti ve ofdk koydu tam 2 aydır bekliyoruz ama altyapı sorgulamada gözükmüyor hem de obk dairelere çekilmedi VDSL çok yavaş canlı ders alamıyorum mümkün olduğunca hızlı şekilde ne yapmalıyım Not: Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum

Gerçekten çok garip bir işleyişleri var. Bizim siteye geldi, kablo çekildi sonra aylarca sürebilir aktif olması dendi, 3-4 gün sonra aktif edildi.

Ustam aynısı bizde oldu 1 yıl sonra geldi, o da siteye herkes taşındı toptan istekte bulunduk bunu yapmamızın ertesi haftası çektiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom Binama fiber kablo çekti ve ofdk koydu tam 2 aydır bekliyoruz ama altyapı sorgulamada gözükmüyor hem de obk dairelere çekilmedi VDSL çok yavaş canlı ders alamıyorum mümkün olduğunca hızlı şekilde ne yapmalıyım Not: Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum

Apartmandakilerin imzası ile birlikte dilekçe oluşturup müdürlüğe vermelisin.
Normalde 2 hafta içinde aktif olmalı bir sıkıntı yoksa.

Binana çekilen kablo FTTB mi FTTH mi? Binamda FTTB altyapısı vardı çekildikten sonra 1 ay sadece aktif edilmesini bekledim. Şehrindeki TT müdürlüğüne gidip bilgi alman gerekiyor. Binada başka bekleyenler varsa onları referans olarak kullanabilirsin.